LAJMI I FUNDIT:

Vitet

Një grua në moshë duke mbushur një formular të sigurimit shëndetësor në sportel, ndalet tek rubrika “mosha” dhe mendohet. Zyrtari e shikon dhe i thotë:
“Dëgjoni zonjë, sa ma shumë që pret ma keq për ty”