Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump premtoi sot një periudhë e re në luftën kundër kriminalitetit dhe kërcënimit terrorist.

Duke adresuar, nga Zyra Ovale një tablo shumë të zymtë kërcënimesh që rëndojnë sipas tij mbi Amerikën, Presidenti dëshmoi gatishmërinë e tij për të shkatërruar kartelet kriminale që janë shtrirë në të gjithë vendin dhe po rrënojnë rininë amerikane.

“Po përballemi me një kriminalitet në rritje dhe kërcënimin e terrorizmit vrastar”, tha ai gjatë ceremonisë së betimit si ministër i Drejtësisë, Jeff Sessions.