LAJMI I FUNDIT:

Timothy Garton Ash

11 Artikuj

Putini, Pushkini dhe rënia e Perandorisë Ruse

Putini, Pushkini dhe rënia e Perandorisë Ruse

Fakte
Të jemi gati për këtë moment mundësie dhe rreziku në Ukrainë

Të jemi gati për këtë moment mundësie dhe rreziku në Ukrainë

Opinione
Lufta në Ukrainë tregon se për çfarë shërben BE-ja, por sfidat më të mëdha shtrihen para

Lufta në Ukrainë tregon se për çfarë shërben BE-ja, por sfidat më të mëdha shtrihen para

Opinione
Nëse Gjermania vërtetë ka marrë mësime nga historia e vet, do t’i dërgojë tanket për ta mbrojtur Ukrainën

Nëse Gjermania vërtetë ka marrë mësime nga historia e vet, do t’i dërgojë tanket për ta mbrojtur Ukrainën

Opinione
Bisedimet me Putinin nuk janë rruga më e mirë drejt paqes, por ndihma për Ukrainën që ta fitojë këtë luftë

Bisedimet me Putinin nuk janë rruga më e mirë drejt paqes, por ndihma për Ukrainën që ta fitojë këtë luftë

Opinione
Putini po mbështet te dështimi i vullnetit politik në Perëndim, përpara se Rusisë t’i mbarojë fuqia e zjarrit

Putini po mbështet te dështimi i vullnetit politik në Perëndim, përpara se Rusisë t’i mbarojë fuqia e zjarrit

Opinione
Fitorja e Orbanit në Hungari i shtohet errësirës që po e gllabëron Evropën

Fitorja e Orbanit në Hungari i shtohet errësirës që po e gllabëron Evropën

Timothy Garton Ash
Si mund të fitojë Ukraina?

Si mund të fitojë Ukraina?

Opinione
Perëndimi ka nevojë të ndërmarrë “Perestrojkën” e tij

Perëndimi ka nevojë të ndërmarrë “Perestrojkën” e tij

Timothy Garton Ash
Një marrëveshje poshtëruese mbi Brexit, rrezikon të prodhojë një “Vajmar” Britanik

Një marrëveshje poshtëruese mbi Brexit, rrezikon të prodhojë një “Vajmar” Britanik

Nga Bota
Evropa Liberale nuk ka vdekur akoma

Evropa Liberale nuk ka vdekur akoma

Timothy Garton Ash