LAJMI I FUNDIT:

Tatimet

49 Artikuj

Shakira rrezikon të paditet për mashtrim me tatime në Spanjë

Shakira rrezikon të paditet për mashtrim me tatime në Spanjë

Po Flitet
Kosova humbi 36 milionë euro nga MSA-ja

Kosova humbi 36 milionë euro nga MSA-ja

Albert Spahiu
Investitorët Evropianë mirëpresin miratimin e projektligjit për tatim në të ardhurat e korporatave

Investitorët Evropianë mirëpresin miratimin e projektligjit për tatim në të ardhurat e korporatave

Biznes
Porosit ATK: Deklaroni tatimin

Porosit ATK: Deklaroni tatimin

Financa
Konferenca për krijimin e kapaciteteve në fushën e tatimeve

Konferenca për krijimin e kapaciteteve në fushën e tatimeve

Të Tjera
Balija: Këshilli i Investitorëve Evropian mirëpret miratimin e dokumentit për trajtimin e kuadrit ligjor të tatimeve

Balija: Këshilli i Investitorëve Evropian mirëpret miratimin e dokumentit për trajtimin e kuadrit ligjor të tatimeve

Biznes
Ahmetaj: TVSH e biznesit të vogël, për ta vjelë nga biznesi i madh

Ahmetaj: TVSH e biznesit të vogël, për ta vjelë nga biznesi i madh

Shqipëri
Për 10 vjet, HIB Petrol i ka dhënë buxhetit të shtetit rreth 500 milionë euro

Për 10 vjet, HIB Petrol i ka dhënë buxhetit të shtetit rreth 500 milionë euro

Hib Petrol
ATK fton tatimpaguesit që t’i deklarojnë të ardhurat dhe paguajnë tatimet

ATK fton tatimpaguesit që t’i deklarojnë të ardhurat dhe paguajnë tatimet

Të Tjera
Maqedoni, nuk do të ketë tatim për transferimin e parave nga jashtë

Maqedoni, nuk do të ketë tatim për transferimin e parave nga jashtë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, hapet procedurë parahetimore për fshehje të tatimit gjatë importit të karburantëve

Maqedoni, hapet procedurë parahetimore për fshehje të tatimit gjatë importit të karburantëve

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, bën fshehje të tatimit duke pranuar para përmes transferit të shpejtë

Maqedoni, bën fshehje të tatimit duke pranuar para përmes transferit të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Milionerët që nuk ia paguajnë tatimin shtetit

Milionerët që nuk ia paguajnë tatimin shtetit

Financa
Maqedoni, rriten tatimet për qytetarët me paga më të larta

Maqedoni, rriten tatimet për qytetarët me paga më të larta

Maqedonia e Veriut
Angjushev: Ndryshimet në politikat tatimore të Maqedonisë do të jenë në të mirë të qytetarëve

Angjushev: Ndryshimet në politikat tatimore të Maqedonisë do të jenë në të mirë të qytetarëve

Maqedonia e Veriut
Nga viti 2018 qytetarët do të paguajnë edhe tatim për toka bujqësore

Nga viti 2018 qytetarët do të paguajnë edhe tatim për toka bujqësore

Të Tjera
KEDS kërkon të lirohet nga tatimi në veri

KEDS kërkon të lirohet nga tatimi në veri

Të Tjera
Rriten të ardhurat nga tatimi mbi fitimin në Shqipëri

Rriten të ardhurat nga tatimi mbi fitimin në Shqipëri

Shqipëri
Greqia vendi me tatimet më të larta në Evropë

Greqia vendi me tatimet më të larta në Evropë

Financa
Shteti ku transparenca është “religjion”

Shteti ku transparenca është “religjion”

Financa
Maqedoni, shteti synon tatime shtesë për personat fizik

Maqedoni, shteti synon tatime shtesë për personat fizik

Venhar Ramadani
Vjedhja e organizuar tatimore në Kosovë: Të varfrit i “bënë” pronarë të kompanive! (Video)

Vjedhja e organizuar tatimore në Kosovë: Të varfrit i “bënë” pronarë të kompanive! (Video)

Financa
Kundërshtohet tatimi për tokat bujqësore

Kundërshtohet tatimi për tokat bujqësore

Bujqësi
Mbi 17 500 biznese në Shqipëri nuk paguajnë detyrimet tatimore

Mbi 17 500 biznese në Shqipëri nuk paguajnë detyrimet tatimore

Biznes