LAJMI I FUNDIT:

Studime

17 Artikuj

25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

CITY College
Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Arsim
75 studentë nga Kosova do të vazhdojnë studimet në Hungari

75 studentë nga Kosova do të vazhdojnë studimet në Hungari

Arsim
Infektimi me coronavirus në ambiente të hapura i mundur, por shumë i rrallë

Infektimi me coronavirus në ambiente të hapura i mundur, por shumë i rrallë

Nga Bota
Studentët ballafaqohen me sfida të financimit për studime

Studentët ballafaqohen me sfida të financimit për studime

Arsim
Çfarë studiojnë më shpesh studentët nga Kosova në Gjermani?

Çfarë studiojnë më shpesh studentët nga Kosova në Gjermani?

Të Tjera
Bytyqi: Së shpejti studime pa pagesë në Republikën e Çekisë

Bytyqi: Së shpejti studime pa pagesë në Republikën e Çekisë

Kosovë
40 studentë nga Kosova fillojnë studimet Master në universitetet e BE-së

40 studentë nga Kosova fillojnë studimet Master në universitetet e BE-së

Arsim
Të rinjtë, skeptikë për punësim në profesionin e tyre (Video)

Të rinjtë, skeptikë për punësim në profesionin e tyre (Video)

Kosovë
Të rinjtë ankohen për mungesë hapësirash rekreative për ta (Video)

Të rinjtë ankohen për mungesë hapësirash rekreative për ta (Video)

Kosovë
Po afrojnë studimet: Islanda fillon shitjen e paketimeve me vezë të gatshme për fërgim, pasi studentët nuk po dinë t’i përgatisin (Foto)

Po afrojnë studimet: Islanda fillon shitjen e paketimeve me vezë të gatshme për fërgim, pasi studentët nuk po dinë t’i përgatisin (Foto)

Fun Lajme
Doni të studioni në SHBA? Ambasada amerikane tregon instruksionet

Doni të studioni në SHBA? Ambasada amerikane tregon instruksionet

Shqipëri
Përfundojnë studimet, mbeturina enorme janë lënë prapa nga studentët (Foto)

Përfundojnë studimet, mbeturina enorme janë lënë prapa nga studentët (Foto)

Dështime
Vazhdoi studimet, e shtrirë në spital (Foto)

Vazhdoi studimet, e shtrirë në spital (Foto)

Interesante
Futi gomarin në veturë sepse nuk e lejuan ta transportonte me autobus (Video)

Futi gomarin në veturë sepse nuk e lejuan ta transportonte me autobus (Video)

Dështime
Pensionistja doktoron në moshën 91-vjeçare!

Pensionistja doktoron në moshën 91-vjeçare!

Interesante
Mundësi studimi në Rusi për qytetarët e Maqedonisë

Mundësi studimi në Rusi për qytetarët e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut