LAJMI I FUNDIT:

Rrobalarësja

28 Artikuj

Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Bëje vet
Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Bëje vet
Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Bëje vet
Rrobat tuaja kanë aromë të keqe pas larjes, pastrojeni rrobalarësen duke përdorur tre përbërës

Rrobat tuaja kanë aromë të keqe pas larjes, pastrojeni rrobalarësen duke përdorur tre përbërës

Këshilla dhe ide
Pastrojeni makinën tuaj të larjes së rrobave nga myku dhe aroma e pakëndshme: Si ta bëni të duket si e re!

Pastrojeni makinën tuaj të larjes së rrobave nga myku dhe aroma e pakëndshme: Si ta bëni të duket si e re!

Bëje vet
Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Këshilla dhe ide
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Këshilla dhe ide
Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Trend
Pesë pajisjet shtëpiake të rrezikshme (nëse nuk pastrohen rregullisht)

Pesë pajisjet shtëpiake të rrezikshme (nëse nuk pastrohen rregullisht)

Bëje vet
Hidhni tri lugë sheqer në rrobalarëse, rezultati do t’ju kënaqë

Hidhni tri lugë sheqer në rrobalarëse, rezultati do t’ju kënaqë

Këshilla dhe ide
Truk për larje të rrobave: Do të ulni faturën dhe do të kurseni 62% të energjisë

Truk për larje të rrobave: Do të ulni faturën dhe do të kurseni 62% të energjisë

Këshilla dhe ide
Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Bëje vet
Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Bëje vet
Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këshilla dhe ide
A duhet t’i lëmë rrobat e lagura në rrobalarëse gjatë natës?

A duhet t’i lëmë rrobat e lagura në rrobalarëse gjatë natës?

Këshilla dhe ide
Përdorimi i shpeshtë i këtij programi dëmton rrobalarësen

Përdorimi i shpeshtë i këtij programi dëmton rrobalarësen

Këshilla dhe ide
Pse rrjedh rrobalarësja? Arsyet më të zakonshme sepse ka ujë nën të, mund të bëjë dëm serioz

Pse rrjedh rrobalarësja? Arsyet më të zakonshme sepse ka ujë nën të, mund të bëjë dëm serioz

Bëje vet
Truk i dobishëm: Çfarë të bëni kur bluza juaj e kuqe i bën me ngjyrë të brendshmet e bardha?

Truk i dobishëm: Çfarë të bëni kur bluza juaj e kuqe i bën me ngjyrë të brendshmet e bardha?

Bëje vet
Si lahet viskoza: Gjashtë rregulla për larje të rrobave në rrobalarëse dhe me dorë

Si lahet viskoza: Gjashtë rregulla për larje të rrobave në rrobalarëse dhe me dorë

Bëje vet
Mos i shpenzoni kot paratë: Si të verifikoni lehtë se a do të mund t’i eliminojë të gjitha njollat nga rrobat detergjenti juaj

Mos i shpenzoni kot paratë: Si të verifikoni lehtë se a do të mund t’i eliminojë të gjitha njollat nga rrobat detergjenti juaj

Bëje vet
Çfarë të bëni nëse ju mungon detergjenti për larje të rrobave?

Çfarë të bëni nëse ju mungon detergjenti për larje të rrobave?

Bëje vet
Tri arsyet pse rrobat kanë një erë karakteristike edhe pasi janë larë në rrobalarëse

Tri arsyet pse rrobat kanë një erë karakteristike edhe pasi janë larë në rrobalarëse

Bëje vet
Si t’i ktheni në gjendje normale rrobat e zvogëluara nga larja në rrobalarëse

Si t’i ktheni në gjendje normale rrobat e zvogëluara nga larja në rrobalarëse

Bëje vet