LAJMI I FUNDIT:

Nëna

205 Artikuj

KUR TË HUMBASËSH NËNËN

KUR TË HUMBASËSH NËNËN

Fjala+
Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Pyeteni nënën sa partnerë i ka pasur në jetë, sepse kjo mund t’jua zbulojë një gjë të rëndësishme se a do të martoheni

Lifestyle
Një nënë tregon diferencën ideale të moshës së fëmijëve, shkakton reagime të ndryshme tek njerëzit

Një nënë tregon diferencën ideale të moshës së fëmijëve, shkakton reagime të ndryshme tek njerëzit

Interesante
Nëna i vuri djalit emrin e qenit të saj të ndjerë, mendimet e njerëzve janë të ndara

Nëna i vuri djalit emrin e qenit të saj të ndjerë, mendimet e njerëzve janë të ndara

Fun Lajme
Një nënë shpërtheu në lot pasi u kritikua shumë me emrin që e pagëzoi fëmijën e saj

Një nënë shpërtheu në lot pasi u kritikua shumë me emrin që e pagëzoi fëmijën e saj

Fun Lajme
Si thonë bebet “Të dua”?

Si thonë bebet “Të dua”?

Bebja këtu
Të qenit nënë është e barabartë me të qenit e punësuar në gati tri vende pune njëkohësisht

Të qenit nënë është e barabartë me të qenit e punësuar në gati tri vende pune njëkohësisht

Për nënat
Çdo nënë dëshiron që fëmija t’i bindet këtyre këshillave

Çdo nënë dëshiron që fëmija t’i bindet këtyre këshillave

Prindër dhe fëmijë
Nëna nuk e lë djalin shtatëvjeçar të shkojë vetë në tualet publik, shkakton debat të madh – si do të vepronit ju

Nëna nuk e lë djalin shtatëvjeçar të shkojë vetë në tualet publik, shkakton debat të madh – si do të vepronit ju

Interesante
Ndikimi i punësimit të nënave te fëmijët e tyre

Ndikimi i punësimit të nënave te fëmijët e tyre

Karriera
Katër muaj “pushim të lindjes” edhe baballarët

Katër muaj “pushim të lindjes” edhe baballarët

Maqedonia e Veriut
Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Këshilla dhe arsye
Katër tipare specifike që trashëgohen nga nëna

Katër tipare specifike që trashëgohen nga nëna

Prindër dhe fëmijë
Femrat e lindura në këto shenja konsiderohen nëna më të mira

Femrat e lindura në këto shenja konsiderohen nëna më të mira

Astrologji
Përveç dukjes dhe karakterit, nga e ëma mund të trashëgojmë edhe këto 10 sëmundje

Përveç dukjes dhe karakterit, nga e ëma mund të trashëgojmë edhe këto 10 sëmundje

Këshilla mjekësore
Pesë pyetje që duhet t’ia bëni nënës suaj

Pesë pyetje që duhet t’ia bëni nënës suaj

Këshilla dhe arsye
Një nënë dëshiron ta dërgojë fëmijën trevjeçar në kopsht me celular, askush nuk e kupton arsyen

Një nënë dëshiron ta dërgojë fëmijën trevjeçar në kopsht me celular, askush nuk e kupton arsyen

Interesante
Në nënë mori vajzën e saj 12-vjeçare për t’i shpuar hundën, videoja tmerroi njerëzit

Në nënë mori vajzën e saj 12-vjeçare për t’i shpuar hundën, videoja tmerroi njerëzit

Fun Lajme
Një nënë shpërndau një foto të vajzës së saj duke e imituar atë në zyrën e shtëpisë

Një nënë shpërndau një foto të vajzës së saj duke e imituar atë në zyrën e shtëpisë

Interesante
Nusja nervoze e kritikon nënën e saj pasi ia prishi momentin e zbulimit të fustanit të saj

Nusja nervoze e kritikon nënën e saj pasi ia prishi momentin e zbulimit të fustanit të saj

Fun Lajme
Një nënë amerikane u tall pasi i vuri djalit aksidentalisht emrin e një presidenti amerikan – dëshiron të ia ndryshojë

Një nënë amerikane u tall pasi i vuri djalit aksidentalisht emrin e një presidenti amerikan – dëshiron të ia ndryshojë

Fun Lajme
Mastiti më shpesh nënkupton fundin e ushqyerjes me gji: Gjashtë mënyra për të parandaluar fryrjen e gjirit

Mastiti më shpesh nënkupton fundin e ushqyerjes me gji: Gjashtë mënyra për të parandaluar fryrjen e gjirit

Për nënat
Një nënë u përpoq të normalizonte rrëmujën në shtëpi, njerëzit mendojnë se ajo e teproi seriozisht

Një nënë u përpoq të normalizonte rrëmujën në shtëpi, njerëzit mendojnë se ajo e teproi seriozisht

Fun Lajme
Një nënë e lodhur po kujdesej për fëmijën, reagimi i saj i panikut është një hit absolut

Një nënë e lodhur po kujdesej për fëmijën, reagimi i saj i panikut është një hit absolut

Fun Lajme