LAJMI I FUNDIT:

Neil Patrick Harris

15 Artikuj

Caktohet titulli i “Matrix 4”, emrat e yjeve kryesore të vazhdimit të ri

Caktohet titulli i “Matrix 4”, emrat e yjeve kryesore të vazhdimit të ri

TV / Film
Pesëmbëdhjetë njerëzit normalë që duken thjeshtë sikur yjet e famshëm të Hollywoodit

Pesëmbëdhjetë njerëzit normalë që duken thjeshtë sikur yjet e famshëm të Hollywoodit

Yjet
“Matrix 4” shtyhet për vitin 2022

“Matrix 4” shtyhet për vitin 2022

TV / Film
Tridhjetë të famshmit që kanë qenë nxënës të së njëjtës shkollë

Tridhjetë të famshmit që kanë qenë nxënës të së njëjtës shkollë

Yjet
Dhjetë çifte të famshme që luftuan për dashurinë dhe në fund fituan

Dhjetë çifte të famshme që luftuan për dashurinë dhe në fund fituan

Yjet
Njëzet meshkujt e famshëm të Hollywoodit që nuk shquheshin për bukuri në adoleshencë, por tani janë ikona të ekranit

Njëzet meshkujt e famshëm të Hollywoodit që nuk shquheshin për bukuri në adoleshencë, por tani janë ikona të ekranit

Yjet
Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

TV / Film
Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme që dëshmojnë se dy baballarë janë më të mirë se një

Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme që dëshmojnë se dy baballarë janë më të mirë se një

Yjet
Sa kanë ndryshuar ndër vite ikonat e filmave për fëmijë dhe adoleshentë?

Sa kanë ndryshuar ndër vite ikonat e filmave për fëmijë dhe adoleshentë?

TV / Film
Dymbëdhjetë aktorët që realizuan tatuazhe për të kujtuar filmat më të rëndësishëm të karrierës

Dymbëdhjetë aktorët që realizuan tatuazhe për të kujtuar filmat më të rëndësishëm të karrierës

TV / Film
Njëzetegjashtë prindër të famshëm që kanë binjakë (Foto)

Njëzetegjashtë prindër të famshëm që kanë binjakë (Foto)

Yjet
Filmat më provokues që janë kritikuar për përmbajtje të tepruar erotike (Foto/Video)

Filmat më provokues që janë kritikuar për përmbajtje të tepruar erotike (Foto/Video)

TV / Film
Nëntëmbëdhjetë të famshmit që janë ekspertë në fotografimet me fansa (Foto)

Nëntëmbëdhjetë të famshmit që janë ekspertë në fotografimet me fansa (Foto)

Yjet
Njëzetekatër yjet që kanë ndryshuar tërësisht që nga koha kur u bënë të famshëm (Foto)

Njëzetekatër yjet që kanë ndryshuar tërësisht që nga koha kur u bënë të famshëm (Foto)

Yjet
Të famshmit kur ishin fëmijë (Foto)

Të famshmit kur ishin fëmijë (Foto)

Yjet