Regjisori më i ri që ka fituar “Oscar” është Jackie Cooper, i cili ishte vetëm nëntë vjeç dhe mban rekordin për 87 vite deri më tani.

Ai së bashku me yjet e tjerë të fëmijëve na ndihmuan të kalonim nëpër fëmijërinë tonë me shfaqjet dhe filmat tanë të preferuar.

Shtatë personazhet e famshme të filmave që nuk e dinim se ishin kopjuar Shtatë personazhet e famshme të filmave që nuk e dinim se ishin kopjuar

Shikoni se si këta aktorë kanë ndryshuar gjatë viteve, ndërsa ne ishim ‘të zënë’ duke u rritur.

Bright Side ka sjell së fundmi një listë me ikonat e fëmijëve, dhe mënyrën se si ata kanë ndryshuar tani. /Telegrafi/

1. Emma Watson — Hermione Granger, filmi “Harry Potter”

2. Matthew Lewis — Nevill Longbottom, filmi “Harry Potter”

3. Daniel Radcliffe — Harry Potter, filmi “Harry Potter”

4. Neil Patrick Harris — Doogie, filmi “Doogie Howser”

5. Mayim Bialik — Blossom Russo, filmi “Blossom”

6. Erik Per Sullivan — Dewey, filmi “Malcolm in the Middle”

7. Tania Raymonde — Cynthia Sanders, filmi “Malcolm in the Middle”

8. Ron Howard — Opie Taylor, filmi “The Andy Griffith Show”

9. Cole dhe Dylan Sprouse — Zack and Cody, filmi “The Suite Life of Zack & Cody”

10. Josh Saviano — Paul Joshua Pfeiffer, filmi “The Wonder Years”

11. Raven-Symone — Raven Baxter, filmi “That’s So Raven”

12. Miley Cyrus — Hannah Stewart, filmi “Hannah Montana”

13. Corbin Bleu — Chad Danforth, seriali “High School Musical”

14. Ariana Grande — Cat Valentine, filmi “Victorious”

15. Nicola Peltz — Katara, filmi “The First Airbender”

Bonus: Huti, filmi “Harry Potter”