4% e të gjithë fëmijëve të birësuar në SHBA janë rritur nga çifte të të njëjtit seks.

Shumë prej tyre përdorin gjithashtu ndihmën e zëvendësuesve për të pasur bebe. Dhe përkundër faktit se disa njerëz mendojnë se fëmijët mund të rriten vetëm nga një nënë dhe baba, shembuj nga çifte të të njëjtit seks dëshmojnë të kundërtën. Nuk ka më nevojë për fjalë kur i shihni këta fëmijë të lumtur duke qëndruar përkrah baballarëve të tyre.

Ne në Bright Side nuk mund të ndalojmë së admiruari baballarët që ishin mjaft të guximshëm për të filluar një familje dhe për të pasur fëmijë.

Reklama

1. Elton John dhe David Furnish

Këngëtari legjendar, Elton John dhe burri i tij, David Furnish kanë dy fëmijë. Djemtë e tyre kishin lindur nga e njëjta nënë zëvendësuese.

Reklama

2. Joey Gonzalez dhe Jonathan Rollo

Joey Gonzalez dhe bashkëshorti i tij, Jonathan Rollo kanë dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, të cilët kanë lindur të dy me ndihmën e zëvendësimit.

3. Dan Bucatinsky dhe Don Roos

Aktori Dan Bucatinsky dhe skenaristi Don Roos janë martuar dhe kanë një vajzë e një djalë.

4. Matt Dallas dhe Blue Hamilton

Aktori Matt Dallas dhe muzikanti Blue Hamilton adoptuan një djalë dyvjeçar.

Reklama

5. Shaun T dhe Scott Blokker

Trajneri dhe motivuesi i famshëm i fitnesit Shaun T dhe bashkëshorti i tij, Scott Blokker kanë dy djem binjakë.

Këngëtarët e famshëm botërorë, Ricky Martin dhe bashkëshorti i tij, Jwan Yosef, janë prindër të tre fëmijëve. Ata kanë dy binjakë dhe një vajzë nga martesa e tyre.

Reklama

7. Neil Patrick Harris dhe David Burtka

Aktori i mirënjohur nga seriali “How Me Met Your Mother”, Neil Patrick Harris, së bashku me burrin e tij David Burtka janë prindër të lumtur. Ata kanë binjakë, një djalë dhe një vajzë.

8. Cheyenne Jackson dhe Jason Landau

Aktorët e njohur, Cheyenne Jackson dhe Jason Landau kanë gjithashtu një vajzë dhe një djalë që janë binjakë.

Reklama

9. Nate Berkus dhe Jeremiah Brent

Dizajnerët Nate Berkus dhe Jeremiah Brent kanë një vajzë dhe një djalë që të dy kanë lindur përmes një nëne surrogateje.

10. Greg Rikaart dhe Robert Sudduth

Aktori Greg Rikaart dhe shkrimtari Robert Sudduth janë duke rritur një djalë.

11. Fredrik Eklund dhe Derek Kaplan

Pas një aborti surrogat, ylli i Bravo TV Fredrik Eklund së bashku me bashkëshortin e tij, Derek Kaplan provuan edhe një herë dhe tani ata kanë binjakë, një vajzë dhe një djalë.

Reklama

12. Matt Bomer dhe Simon Halls

Aktori Matt Bomer dhe publicisti Simon Halls kanë tre djem. Të gjithë ata kanë lindur me ndihmën e surrogacisë.

Reklama

13. Robbie Rogers dhe Greg Berlanti

Regjisori i filmit, Greg Berlanti dhe futbollisti Robbie Rogers kanë dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

14. Alec Mapa dhe Jamison Hebert

Aktori Alec Mapa dhe bashkëshorti i tij, Jamison Hebert adoptuan një pesë vjeçar me origjinë filipine.

15. Denis O’Hare dhe Hugo Redwood

Aktori Denis O’Hare dhe burri i tij, Hugo Redwood adoptuan një djalë.

/Telegrafi/