Lufta me puçrrat në fytyrë, mustaqe të modës, apo modele të çuditshme – të gjithë burrat kishin atë periudhën “para shkëlqimit” në jetën e tyre.

Reklama

Dhe aktorët tanë të preferuar në Hollywood nuk bëjnë përjashtim!

Bright Side vendosi të tregojë se si këta 20 meshkuj të famshëm të njohur, përpara se të shndërrisnin në ekran. /Telegrafi/

1. Joaquin Phoenix

2. Pierce Brosnan

3. Brad Pitt

4. Justin Timberlake

5. Jamie Foxx

6. Jimmy Fallon

7. Tom Cruise

8. Neil Patrick Harris

9. Tom Felton

10. Chris Pratt

11. Mark Ruffalo

Reklama

12. Harry Styles

13. Josh Hutcherson

14. Tom Hiddleston

15. Chris Pine

16. Bradley Cooper

Reklama

17. Hugh Jackman

18. Liam Hemsworth

19. Elijah Wood

20. Zayn Malik