Ka një në një trilion shanse për të gjetur dikë që duket tamam si ju.

Reklama

Jo vetëm që këta njerëz jashtëzakonisht me fat kanë gjetur kopjet (dopplegängers) e tyre, por binjakët e tyre gjithashtu do të jenë të famshëm me famë botërore.

Këta njerëz ndalohen në rrugë nga fansat që i ngatërrojnë ata me yjet e njohur.

Bright Side ka zgjedhur 15 njerëz të tillë, të cilët ndajnë një ngjashmëri të fortë me yjet e Hollywoodit.

A mund ta shihni ndryshimin midis origjinalit dhe kopjes (doppelgänger)?

1. Ian dhe Jason Momoa

2. Jey Gaga dhe Lady Gaga

3. Dilâra Toprakci dhe Bella Hadid

Reklama

4. Kjo zonjë dhe Princesha Diana

5. Doppelgänger dhe Will Smith

6. Jasmine Chiswell dhe Marilyn Monroe

Reklama

7. Steffen Anton dhe Neil Patrick Harris

8. Black Gaunt dhe Blake Lively

9. Ky baba dhe Mark Hamill

10. Ky djalë dhe Timothée Chalamet

11. Chelsea dhe Mila Kunis

12. Jason Kent dhe Daniel Craig

13. Christine Primrose Mathis dhe Meghan Markle

14. Doppelgänger dhe Bernie Sanders

15. Ky zotëri dhe Jimmy Fallon