LAJMI I FUNDIT:

Nafta

450 Artikuj

Sa harxhon karburant një veturë e ndezur dhe nuk është në lëvizje

Sa harxhon karburant një veturë e ndezur dhe nuk është në lëvizje

Auto Lajme
Koha është thelbësore – çfarë ndodh nëse veturën me naftë e mbushni me benzinë

Koha është thelbësore – çfarë ndodh nëse veturën me naftë e mbushni me benzinë

Auto Lajme
Sa kushtoi sot një fuqi nafte në tregjet ndërkombëtare?

Sa kushtoi sot një fuqi nafte në tregjet ndërkombëtare?

Botë
Vendi i parë në botë që ndaloi importin e naftës dhe benzinës – nuk është në Evropë

Vendi i parë në botë që ndaloi importin e naftës dhe benzinës – nuk është në Evropë

EVs
Parashikimi për çmimin e naftës – çfarë na pret gjatë vitit 2024?

Parashikimi për çmimin e naftës – çfarë na pret gjatë vitit 2024?

Botë
OPEC mbetet pa një anëtar

OPEC mbetet pa një anëtar

Botë
Çmimet e naftës ranë për të shtatën javë radhazi

Çmimet e naftës ranë për të shtatën javë radhazi

Botë
Bie çmimi i naftës në tregun ndërkombëtar

Bie çmimi i naftës në tregun ndërkombëtar

Botë
Pezullohet nga detyra prefekti i Kukësit, SPAK: Ka abuzuar me tenderin e naftës

Pezullohet nga detyra prefekti i Kukësit, SPAK: Ka abuzuar me tenderin e naftës

Shqipëri
Caktohet marzha maksimale e shitjes së naftës me shumicë dhe pakicë në Kosovë

Caktohet marzha maksimale e shitjes së naftës me shumicë dhe pakicë në Kosovë

Biznes
Çmimi i naftës për fuçi ka rënë në 79 dollarë

Çmimi i naftës për fuçi ka rënë në 79 dollarë

Botë
​Hajdari nënshkruan udhëzim për ata që importojnë dhe shesin karburantet e naftës

​Hajdari nënshkruan udhëzim për ata që importojnë dhe shesin karburantet e naftës

Ekonomi
Karburanteve iu bie çmimi në tregjet ndërkombëtare

Karburanteve iu bie çmimi në tregjet ndërkombëtare

Botë
Çmimi i naftës për fuçi bie nën 81 dollarë

Çmimi i naftës për fuçi bie nën 81 dollarë

Botë
Rënia e naftës ndodhi shkaku i ngadalësimit në ekonomitë kryesore evropiane

Rënia e naftës ndodhi shkaku i ngadalësimit në ekonomitë kryesore evropiane

Botë
Parlamenti Evropian pranon të shtyjë miratimin e rregulloreve më të rrepta për emetimet e Euro 7

Parlamenti Evropian pranon të shtyjë miratimin e rregulloreve më të rrepta për emetimet e Euro 7

Auto Lajme
ÇOHU: Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në Kosovë

ÇOHU: Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në Kosovë

Të Tjera
Veturat me motorë me djegie do të mund të drejtohen deri në vitin 2050

Veturat me motorë me djegie do të mund të drejtohen deri në vitin 2050

Auto Lajme
Të ardhurat e Rusisë nga nafta dhe gazi bien me rreth 40 për qind

Të ardhurat e Rusisë nga nafta dhe gazi bien me rreth 40 për qind

Botë
Shënohet rekord i ri i prodhimin e naftës në botë gjatë muajit gusht, niveli më i lartë nga viti 2018

Shënohet rekord i ri i prodhimin e naftës në botë gjatë muajit gusht, niveli më i lartë nga viti 2018

Botë
Ari i zi në Shpirag, profesor Stavri Dhima zbulon sekretin sa është rezerva

Ari i zi në Shpirag, profesor Stavri Dhima zbulon sekretin sa është rezerva

Shqipëri
Nafta në Shpirag, eksperti: Me kosto të lartë dhe e vështirë për t’u nxjerrë, mos prisni mrekulli dhe as përfitime të shpejta

Nafta në Shpirag, eksperti: Me kosto të lartë dhe e vështirë për t’u nxjerrë, mos prisni mrekulli dhe as përfitime të shpejta

Shqipëri
Nafta në Shpirag, Rama: E cilësisë më të lartë, e njëjtë me atë premium të Arabisë Saudite, investimi fillestar 3 miliardë euro

Nafta në Shpirag, Rama: E cilësisë më të lartë, e njëjtë me atë premium të Arabisë Saudite, investimi fillestar 3 miliardë euro

Shqipëri
Zbulim i rëndësishëm në Shpirag, Rama: Është gjetur sasi e madhe gazi e nafte me cilësi të lartë

Zbulim i rëndësishëm në Shpirag, Rama: Është gjetur sasi e madhe gazi e nafte me cilësi të lartë

Shqipëri