LAJMI I FUNDIT:

Mbledhja e Qeverisë

131 Artikuj

Këto janë vendimet që i mori Qeveria në mbledhjen e sotme

Këto janë vendimet që i mori Qeveria në mbledhjen e sotme

Kosovë
Në Paris, Romë, Otavë dhe Ankara – Qeveria vendos për blerjen e katër objekteve për ambasada

Në Paris, Romë, Otavë dhe Ankara – Qeveria vendos për blerjen e katër objekteve për ambasada

Kosovë
Qeveria aprovon kërkesën e ministrisë për rritjen e kufirit të shpenzimeve prej 10 milionë euro për rehabilitimin e Linjës 10

Qeveria aprovon kërkesën e ministrisë për rritjen e kufirit të shpenzimeve prej 10 milionë euro për rehabilitimin e Linjës 10

Kosovë
Mbledhja e 188-të, këto janë të gjitha vendimet që mori Qeveria Kurti

Mbledhja e 188-të, këto janë të gjitha vendimet që mori Qeveria Kurti

Kosovë
Kurti: Më 14 shkurt 2021, ndodhi përmbysja më e madhe politike e demokratike në Kosovë

Kurti: Më 14 shkurt 2021, ndodhi përmbysja më e madhe politike e demokratike në Kosovë

Kosovë
Qeveria miraton ndryshimet në Ligjin mbi ndarjet buxhetore

Qeveria miraton ndryshimet në Ligjin mbi ndarjet buxhetore

Të Tjera
​Kurti tregon prioritetet e qeverisë gjatë këtij viti, nuk përmend dialogun me Serbinë

​Kurti tregon prioritetet e qeverisë gjatë këtij viti, nuk përmend dialogun me Serbinë

Kosovë
Qeveria emëron anëtarët e Bordit të drejtorëve të “Trainkosit” dhe KRU “Mitrovica”

Qeveria emëron anëtarët e Bordit të drejtorëve të “Trainkosit” dhe KRU “Mitrovica”

Kosovë
Kurti për arrestimin e Hasan Dakaj në Serbi: Po mbahet në mënyrë arbitrare, nuk është rast i izoluar

Kurti për arrestimin e Hasan Dakaj në Serbi: Po mbahet në mënyrë arbitrare, nuk është rast i izoluar

Kosovë
Qeveria ndan për fundvit nga 100 euro shtesë për pensionistët

Qeveria ndan për fundvit nga 100 euro shtesë për pensionistët

Financa
Kurti: Rezultatet e testit PISA na treguan për defekte strukturore e kronike të sistemit arsimor

Kurti: Rezultatet e testit PISA na treguan për defekte strukturore e kronike të sistemit arsimor

Kosovë
Mbledhje elektronike e Qeverisë, merren disa vendime

Mbledhje elektronike e Qeverisë, merren disa vendime

Kosovë
1 milion euro për ndërtimin e shtëpive në veri dhe pesë milionë për zbutjen e krizës energjetike – të gjitha vendimet që i mori Qeveria

1 milion euro për ndërtimin e shtëpive në veri dhe pesë milionë për zbutjen e krizës energjetike – të gjitha vendimet që i mori Qeveria

Financa
Të gjitha vendimet që i mori Qeveria – disa prej tyre pa praninë e mediave

Të gjitha vendimet që i mori Qeveria – disa prej tyre pa praninë e mediave

Kosovë
Formohet Instituti për adresimin e krimeve të kryera nga Serbia, Atdhe Hetemi emërohet drejtor

Formohet Instituti për adresimin e krimeve të kryera nga Serbia, Atdhe Hetemi emërohet drejtor

Kosovë
Të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e Qeverisë

Të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e Qeverisë

Kosovë
Ndahen 9 milionë euro për komunat e prekura nga vërshimet

Ndahen 9 milionë euro për komunat e prekura nga vërshimet

Financa
Qeveria ndan mjete buxhetore për të subvencionuar ndërtimin e shtëpive për komunitetet joshumicë

Qeveria ndan mjete buxhetore për të subvencionuar ndërtimin e shtëpive për komunitetet joshumicë

Financa
Qeveria mban mbledhjen e radhës, miraton dy vendime

Qeveria mban mbledhjen e radhës, miraton dy vendime

Të Tjera
Qeveria mban mbledhjen e radhës, miraton dy nisma dhe tri vendime

Qeveria mban mbledhjen e radhës, miraton dy nisma dhe tri vendime

Kosovë
Të gjitha vendimet që u miratuan në mbledhjen e Qeverisë

Të gjitha vendimet që u miratuan në mbledhjen e Qeverisë

Kosovë
Kurti: Kur s’ka protesta të dhunshme të planfikuara e të organizuara nga Beogradi, nuk ka eskalim në veri

Kurti: Kur s’ka protesta të dhunshme të planfikuara e të organizuara nga Beogradi, nuk ka eskalim në veri

Kosovë
Qeveria miraton projekt-udhëzimin për ndalimin e pjesëmarrjes së fëmijëve në klubet e natës

Qeveria miraton projekt-udhëzimin për ndalimin e pjesëmarrjes së fëmijëve në klubet e natës

Kosovë
Të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e Qeverisë

Të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e Qeverisë

Kosovë