LAJMI I FUNDIT:

Lulzim Rafuna

75 Artikuj

Fondi Rajonal i Sfidave (RCF) shpall thirrjen e tretë për  financimin e projekteve në arsimin profesional

Fondi Rajonal i Sfidave (RCF) shpall thirrjen e tretë për financimin e projekteve në arsimin profesional

Marketing
“Zgjidhje për Çdo Chef”, panairi dy ditor i gastronomisë – mundësi zhvillimi profesional për shefat e kulinarisë

“Zgjidhje për Çdo Chef”, panairi dy ditor i gastronomisë – mundësi zhvillimi profesional për shefat e kulinarisë

Frigo Deluxe
Hapet panairi më i madh i gastronomisë në vend, FrigoDelux prezanton teknologjinë më të fundit italiane

Hapet panairi më i madh i gastronomisë në vend, FrigoDelux prezanton teknologjinë më të fundit italiane

Elfije Boletini
Hapet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2023”

Hapet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2023”

Të Tjera
Shtrenjtimi i rrymës paralajmërim edhe për ngritjen e çmimeve të produkteve të tjera në Kosovë

Shtrenjtimi i rrymës paralajmërim edhe për ngritjen e çmimeve të produkteve të tjera në Kosovë

Financa
Fondi Rajonal i Sfidave – Ceremonia e dytë Kombëtare e ndarjes së granteve në Kosovë

Fondi Rajonal i Sfidave – Ceremonia e dytë Kombëtare e ndarjes së granteve në Kosovë

Kosovë
Rafuna: Mjetet e Trustit janë duke humbur për shkak të një neglizhence të Kuvendit

Rafuna: Mjetet e Trustit janë duke humbur për shkak të një neglizhence të Kuvendit

Financa
Biznesmenët në Kosovë e Serbi peshojnë përfitimet nga normalizimi i marrëdhënieve

Biznesmenët në Kosovë e Serbi peshojnë përfitimet nga normalizimi i marrëdhënieve

Biznes
15 vjet shtet, Rafuna: Ekonomia e vendit nën hijen e zhvillimeve politike, qytetarët të konsumojnë prodhimet ‘Made in Kosova’

15 vjet shtet, Rafuna: Ekonomia e vendit nën hijen e zhvillimeve politike, qytetarët të konsumojnë prodhimet ‘Made in Kosova’

Prodhime Vendore
Lulzim Rafuna zgjidhet kryetar i Bordit të Forumit Investues të Dhomave të Ballkani Perëndimor

Lulzim Rafuna zgjidhet kryetar i Bordit të Forumit Investues të Dhomave të Ballkani Perëndimor

Ekonomi
Rafuna: Qeveria e Kosovës nuk mbështeti sektorin privat gjatë 2022-së, investimet publike shënuan rënie

Rafuna: Qeveria e Kosovës nuk mbështeti sektorin privat gjatë 2022-së, investimet publike shënuan rënie

Biznes
BQK: Vlera e investimeve të huaja direkte në Kosovë ka shënuar rritje

BQK: Vlera e investimeve të huaja direkte në Kosovë ka shënuar rritje

Biznes
Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Financa
“Bizneset kanë rritur fitimet”, Rafuna ministrit Murati: Sektori privat në vështirësi

“Bizneset kanë rritur fitimet”, Rafuna ministrit Murati: Sektori privat në vështirësi

Biznes
Komunat e Kosovës pa investime kapitale, bizneset pa punë

Komunat e Kosovës pa investime kapitale, bizneset pa punë

Biznes
FMN takon përfaqësuesit e odave ekonomike, bisedojnë për problemet e bizneseve

FMN takon përfaqësuesit e odave ekonomike, bisedojnë për problemet e bizneseve

Biznes
Humbjet e mëdha të kursimeve pensionale ngjallin pakënaqësi

Humbjet e mëdha të kursimeve pensionale ngjallin pakënaqësi

Financa
​Bie qarkullimi financiar i bizneseve si rrjedhojë e ngecjes së projekteve kapitale

​Bie qarkullimi financiar i bizneseve si rrjedhojë e ngecjes së projekteve kapitale

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës heqjen e barrierave për investime: Diskursi politik po i ‘tremb’ investitorët e huaj

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria e Kosovës heqjen e barrierave për investime: Diskursi politik po i ‘tremb’ investitorët e huaj

Biznes
​Rafuna dhe Eroglu zotohen për organizimin e panaireve dhe forumeve ekonomike Kosovë-Turqi

​Rafuna dhe Eroglu zotohen për organizimin e panaireve dhe forumeve ekonomike Kosovë-Turqi

Biznes
Rafuna: Nëse shtrenjtohen tarifat e energjisë elektrike, bizneset do t’i rrisin çmimet

Rafuna: Nëse shtrenjtohen tarifat e energjisë elektrike, bizneset do t’i rrisin çmimet

Biznes
Rafuna dhe atasheu hungarez bisedojnë për projekte të përbashkëta

Rafuna dhe atasheu hungarez bisedojnë për projekte të përbashkëta

Ekonomi
Kryetari dhe Sekretari i Përgjithshëm i Odës Ekonomike të Kosovës vizituan Al Trade

Kryetari dhe Sekretari i Përgjithshëm i Odës Ekonomike të Kosovës vizituan Al Trade

Marketing
Zgjedhja e kryetarit të ri në OEK, reagon Erëza Vela: U votua për parti politike, jo individ

Zgjedhja e kryetarit të ri në OEK, reagon Erëza Vela: U votua për parti politike, jo individ

Ekonomi