LAJMI I FUNDIT:

Lulet

160 Artikuj

Kjo bimë e dhomës do të parandalojë formimin e kondensimit në shtëpinë tuaj

Kjo bimë e dhomës do të parandalojë formimin e kondensimit në shtëpinë tuaj

Lule
Fuqia e madhe e luleve: Përse duhet që sa më parë t’i vendosni në tavolinën e punës!

Fuqia e madhe e luleve: Përse duhet që sa më parë t’i vendosni në tavolinën e punës!

Lule
Mbroni bimët gjatë dimrit: Gjithçka që ju nevojitet për t’i bërë ato të lulëzojnë si në pranverë është një përbërës

Mbroni bimët gjatë dimrit: Gjithçka që ju nevojitet për t’i bërë ato të lulëzojnë si në pranverë është një përbërës

Lule
Ushqimi më i mirë natyral për bimët që kanë filluar të thahen – do t’i kthejë në jetë

Ushqimi më i mirë natyral për bimët që kanë filluar të thahen – do t’i kthejë në jetë

Lule
Duke përdorur këta përbërës natyralë, bimët në shtëpinë tuaj do të rriten më shpejt

Duke përdorur këta përbërës natyralë, bimët në shtëpinë tuaj do të rriten më shpejt

Lule
Çfarë duhet të bëni me bimët gjatë vjeshtës në mënyrë që të mbajnë fletët dhe të lulëzojnë deri në dimër

Çfarë duhet të bëni me bimët gjatë vjeshtës në mënyrë që të mbajnë fletët dhe të lulëzojnë deri në dimër

Lule
Mbani lule jaseminin në dhomë: E largon ankthin, depresionin dhe sulmet e panikut

Mbani lule jaseminin në dhomë: E largon ankthin, depresionin dhe sulmet e panikut

Lule
Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Këshilla dhe ide
Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Lule
Dëshironi një zyrë pa nervozizëm? Bëjeni vetëm një gjë

Dëshironi një zyrë pa nervozizëm? Bëjeni vetëm një gjë

Lifestyle
Truqe që do të zgjasin jetëgjatësinë e luleve të frekëta

Truqe që do të zgjasin jetëgjatësinë e luleve të frekëta

Lule
Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Lule
Kokedama, sfera e gjelbër magjike

Kokedama, sfera e gjelbër magjike

Kopshtaria
Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Lule
Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Lule
Bëje tarracën një parajsë lulesh

Bëje tarracën një parajsë lulesh

Lule
Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Lule
Vera në ballkon dhe kopsht

Vera në ballkon dhe kopsht

Kopshtaria
Truku me kube akulli është mënyra e vetme që t’i shpëtoni nga vyshkja lulet tuaja kur asgjë tjetër nuk ndihmon

Truku me kube akulli është mënyra e vetme që t’i shpëtoni nga vyshkja lulet tuaja kur asgjë tjetër nuk ndihmon

Lule
Mbillni këto tre bimë në ballkonin tuaj dhe do të bëni më pak vizita te mjeku

Mbillni këto tre bimë në ballkonin tuaj dhe do të bëni më pak vizita te mjeku

Lule
Është koha e duhur: Si të vishni rroba me lule ditëve të freskëta verore

Është koha e duhur: Si të vishni rroba me lule ditëve të freskëta verore

Keshilla Modë
Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Lule
Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Lule
Vendoseni këtë në saksi dhe lulja nuk do të thahet kurrë: Një truk nga luleshitës me përvojë

Vendoseni këtë në saksi dhe lulja nuk do të thahet kurrë: Një truk nga luleshitës me përvojë

Lule