LAJMI I FUNDIT:

Kushtrim Gara

36 Artikuj

Gjenden mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut

Gjenden mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut

Kosovë
​“Varri i kosovarit”, si e gjetën dhe u përkujdesën për trupin e pajetë të martirit Vegim Qerkezi

​“Varri i kosovarit”, si e gjetën dhe u përkujdesën për trupin e pajetë të martirit Vegim Qerkezi

Kosovë
Qeverisë i kërkohet ta ketë prioritet ndryshimin e ligjit për personat e pagjetur

Qeverisë i kërkohet ta ketë prioritet ndryshimin e ligjit për personat e pagjetur

Kosovë
Mungesa e rezultateve për të pagjeturit, pasojë e mosbashkëpunimit të Serbisë

Mungesa e rezultateve për të pagjeturit, pasojë e mosbashkëpunimit të Serbisë

Kosovë
Margjinalizimi i të pagjeturve – viktimat që u lanë në harresë

Margjinalizimi i të pagjeturve – viktimat që u lanë në harresë

Kosovë
Vazhdojnë gërmimet për të pagjeturit, familjarët të pakënaqur

Vazhdojnë gërmimet për të pagjeturit, familjarët të pakënaqur

Kosovë
​Sot përgatitja e terrenit, nesër gërmime në kampusin e UP-së

​Sot përgatitja e terrenit, nesër gërmime në kampusin e UP-së

Kosovë
Komisioni për të Pagjeturit i gatshëm t’i bashkohet delegacionit në bisedime me Serbinë

Komisioni për të Pagjeturit i gatshëm t’i bashkohet delegacionit në bisedime me Serbinë

Kosovë
Në 10 lokacione në Kosovë do të hulumtohet për varreza masive

Në 10 lokacione në Kosovë do të hulumtohet për varreza masive

Kosovë
Më 2018 u dërguan për rivarrim mbetjet mortore të 45 personave të zhdukur gjatë luftës

Më 2018 u dërguan për rivarrim mbetjet mortore të 45 personave të zhdukur gjatë luftës

Kosovë
Për personat e zhdukur do të diskutohet edhe në Samitin e Londrës

Për personat e zhdukur do të diskutohet edhe në Samitin e Londrës

Kosovë
Zhduken edhe gjërat e vlefshme të të zhdukurve (Video)

Zhduken edhe gjërat e vlefshme të të zhdukurve (Video)

Kosovë