LAJMI I FUNDIT:

Kurban Bajrami

95 Artikuj

Sulmi në Bagdad, së paku 35 njerëz të vrarë

Sulmi në Bagdad, së paku 35 njerëz të vrarë

Azia
Meta uron besimtarët myslimanë: Mirësi, mirëkuptim, paqe dhe dashuri në familjet tuaja

Meta uron besimtarët myslimanë: Mirësi, mirëkuptim, paqe dhe dashuri në familjet tuaja

Shqipëri
Festa e Kurban Bajramit, Spahiu: Të bashkëpunojmë për një botë më të mirë

Festa e Kurban Bajramit, Spahiu: Të bashkëpunojmë për një botë më të mirë

Shqipëri
Natën e Kurban Bajramit, Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Natën e Kurban Bajramit, Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Petrol Company
Kurban Bajrami: Historia dhe me çfarë ka të bëjë festa e flijimit

Kurban Bajrami: Historia dhe me çfarë ka të bëjë festa e flijimit

Lifestyle
BIK: Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

BIK: Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Kosovë
Vikend ideal për ta blerë harçin e Kurban Bajramit – ekstra zbritje në Interex për këtë festë!

Vikend ideal për ta blerë harçin e Kurban Bajramit – ekstra zbritje në Interex për këtë festë!

InterEX
Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Marketing
BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

Kosovë
Pse festohet Bajrami pas një muaji agjërimi në Ramazan?

Pse festohet Bajrami pas një muaji agjërimi në Ramazan?

Evropa
Kurban Bajrami ‘në distancë’ me xhamitë

Kurban Bajrami ‘në distancë’ me xhamitë

Kosovë
Gashi uron festën e Kurban Bajramit: Nuk ka sprovë që nuk kalohet me besim tek Zoti, andaj të shtojmë lutjet për ditët më të mira

Gashi uron festën e Kurban Bajramit: Nuk ka sprovë që nuk kalohet me besim tek Zoti, andaj të shtojmë lutjet për ditët më të mira

Lajme
Petrol Company siguron strehë për familjen Hoti në natën e Kurban Bajramit

Petrol Company siguron strehë për familjen Hoti në natën e Kurban Bajramit

Petrol Company
​Dodë Gjergji uron besimtarët myslimanë me rastin e Kurban Bajramit

​Dodë Gjergji uron besimtarët myslimanë me rastin e Kurban Bajramit

Kosovë
IKSHPK jep rekomandime sesi të sillemi gjatë festës së Kurban Bajramit

IKSHPK jep rekomandime sesi të sillemi gjatë festës së Kurban Bajramit

Kosovë
BFI e Maqedonisë publikon masat mbrojtëse që duhet të respektohen gjatë faljes së Kurban Bajramit

BFI e Maqedonisë publikon masat mbrojtëse që duhet të respektohen gjatë faljes së Kurban Bajramit

Maqedonia e Veriut
Kujtesa sjell ofertën për festën e Kurban Bajramit!

Kujtesa sjell ofertën për festën e Kurban Bajramit!

Kujtesa
Zemaj për faljen e Kurban Bajramit: As nuk e ndalojmë, as nuk e lejojmë

Zemaj për faljen e Kurban Bajramit: As nuk e ndalojmë, as nuk e lejojmë

Kosovë
Kurban Bajrami, e premtja ditë jo pune për myslimanët në Maqedoni

Kurban Bajrami, e premtja ditë jo pune për myslimanët në Maqedoni

Sociale
Islamic Relief – organizata humanitare që ju mundëson t’ua dhuroni jetimëve Kurbanin tuaj

Islamic Relief – organizata humanitare që ju mundëson t’ua dhuroni jetimëve Kurbanin tuaj

Kosovë
Ku mund t’i gjeni produktet skandinave në Kosovë me zbritje deri në 60%?

Ku mund t’i gjeni produktet skandinave në Kosovë me zbritje deri në 60%?

Jysk
AVUK: Kafshët për Kurban Bajram të blihen në ferma, therja e tyre të bëhet vetëm në thertoret e licencuara

AVUK: Kafshët për Kurban Bajram të blihen në ferma, therja e tyre të bëhet vetëm në thertoret e licencuara

Bujqësi
Zbritje për 7 centë në “Petrol Company” për festën e Kurban Bajramit 

Zbritje për 7 centë në “Petrol Company” për festën e Kurban Bajramit 

Petrol Company
Kurban Bajrami në Interex – ofertë speciale me çmime ekstra lirë!

Kurban Bajrami në Interex – ofertë speciale me çmime ekstra lirë!

InterEX