LAJMI I FUNDIT:

Jeton Demi

46 Artikuj

Trusti mohon se kishte humbje të investimeve të kosovarëve

Trusti mohon se kishte humbje të investimeve të kosovarëve

Financa
Loja e rrezikshme, ekspertët thirrje institucioneve të Kosovës që të ndërtojnë strategji e të merren masa për mbrojtjen e fëmijëve

Loja e rrezikshme, ekspertët thirrje institucioneve të Kosovës që të ndërtojnë strategji e të merren masa për mbrojtjen e fëmijëve

Elfije Boletini
Këshilli i Prindërve kërkoi pushim për nxënësit në fillim të janarit, MASHT-i ua refuzoi

Këshilli i Prindërve kërkoi pushim për nxënësit në fillim të janarit, MASHT-i ua refuzoi

Arsim
Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Elfije Boletini
Mësimi të shtunave, MASHTI: Mësimdhënësit i janë përgjigjur pozitivisht vendimit, dalja e nxënësve në shkolla lë për të dëshiruar

Mësimi të shtunave, MASHTI: Mësimdhënësit i janë përgjigjur pozitivisht vendimit, dalja e nxënësve në shkolla lë për të dëshiruar

Elfije Boletini
Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Elfije Boletini
Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Arsim
Të hënën pritet që mësimi të fillojë në shumë shkolla, Qehaja: Sinjal i mirë i vetëdijesimit të mësimdhënësve

Të hënën pritet që mësimi të fillojë në shumë shkolla, Qehaja: Sinjal i mirë i vetëdijesimit të mësimdhënësve

Donjeta Zeqiraj
Nuk ka ndryshim të pozicioneve – Qeveria tregon “11 lëvizjet” për plotësimin e kërkesave të sindikatave, SBASHK-u këmbëngul në 100 euroshin

Nuk ka ndryshim të pozicioneve – Qeveria tregon “11 lëvizjet” për plotësimin e kërkesave të sindikatave, SBASHK-u këmbëngul në 100 euroshin

Arsim
Deklaratat e Kurtit dhe Jasharajt për 100 euro-shin, Qehaja: Kthimi në proces mësimor nuk është pazar

Deklaratat e Kurtit dhe Jasharajt për 100 euro-shin, Qehaja: Kthimi në proces mësimor nuk është pazar

Elfije Boletini
Këshilli i Prindërve: Jemi të pafuqishëm, dikush duhet të mbajë përgjegjësi për mosmbajtjen e mësimit

Këshilli i Prindërve: Jemi të pafuqishëm, dikush duhet të mbajë përgjegjësi për mosmbajtjen e mësimit

Elfije Boletini
‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

Financa
Qeveria dhe SBASHK-u ende pa vullnet për dialog social, kërkohet ndryshimi i Ligjit për greva

Qeveria dhe SBASHK-u ende pa vullnet për dialog social, kërkohet ndryshimi i Ligjit për greva

Donjeta Zeqiraj
Demi ripërsërit se do të bojkotojnë zëvendësimin e orëve të humbura nga greva në arsim

Demi ripërsërit se do të bojkotojnë zëvendësimin e orëve të humbura nga greva në arsim

Kosovë
Ish kryetari i Këshillit të Prindërve kundër grevës në arsim: Kryesia e re po hesht, kjo është e papranueshme

Ish kryetari i Këshillit të Prindërve kundër grevës në arsim: Kryesia e re po hesht, kjo është e papranueshme

Elfije Boletini
Këshilli i Prindërve të Kosovës: Nxënësit të mos përdoren për të shtyrë agjenda të caktuara

Këshilli i Prindërve të Kosovës: Nxënësit të mos përdoren për të shtyrë agjenda të caktuara

Arsim
Paralajmërimet për grevë në arsim dhe takimi i Nagavcit me Këshillin e Prindërve – këto janë kërkesat e sindikalistëve

Paralajmërimet për grevë në arsim dhe takimi i Nagavcit me Këshillin e Prindërve – këto janë kërkesat e sindikalistëve

Arsim
​Prania e psikologëve në shkolla vlerësohet e domosdoshme

​Prania e psikologëve në shkolla vlerësohet e domosdoshme

Arsim
Kriza në tregjet ndërkombëtare prek paratë e Trustit

Kriza në tregjet ndërkombëtare prek paratë e Trustit

Ekonomi
Agresioni rus në Ukrainë prek edhe Trustin, humbin 90 milionë euro

Agresioni rus në Ukrainë prek edhe Trustin, humbin 90 milionë euro

Financa
Kërkesat për tërheqjen e kursimeve pensionale, Trusti: Ne zbatojmë vendimet që merren nga institucionet

Kërkesat për tërheqjen e kursimeve pensionale, Trusti: Ne zbatojmë vendimet që merren nga institucionet

Albert Spahiu
​Arsimi në pandemi, rikthimi i nxënësve në shkolla vlerësohet si vendim i duhur

​Arsimi në pandemi, rikthimi i nxënësve në shkolla vlerësohet si vendim i duhur

Arsim
Ekonomia 2021 – cilat ishin ngjarjet kryesore që ndodhën në Kosovë?

Ekonomia 2021 – cilat ishin ngjarjet kryesore që ndodhën në Kosovë?

Albert Spahiu
MAShTI: Të gatshëm për fillimin e vitit të ri shkollor, por vendimi merret në bazë të rekomandimeve të institucioneve shëndetësore

MAShTI: Të gatshëm për fillimin e vitit të ri shkollor, por vendimi merret në bazë të rekomandimeve të institucioneve shëndetësore

Arsim