LAJMI I FUNDIT:

Islanda

85 Artikuj

Top 15 vendet për t’u vizituar në Evropë gjatë vjeshtës

Top 15 vendet për t’u vizituar në Evropë gjatë vjeshtës

Çfarë të vizitosh
Islanda bëhet vendi i parë i NATO-s që mbyll ambasadën në Rusi

Islanda bëhet vendi i parë i NATO-s që mbyll ambasadën në Rusi

Evropa
Të luash me zjarrin! Ky burrë i afrohet aq shumë llavës për të filmuar shpërthimin vullkanik në Islandë – pavarësisht paralajmërimeve për gazin toksik ‘kërcënues për jetën’

Të luash me zjarrin! Ky burrë i afrohet aq shumë llavës për të filmuar shpërthimin vullkanik në Islandë – pavarësisht paralajmërimeve për gazin toksik ‘kërcënues për jetën’

Evropa
Pamje prej dronit të shpërthimit të vullkanit në Islandë

Pamje prej dronit të shpërthimit të vullkanit në Islandë

Evropa
Re të shumta tymi dhe lavë ndërsa vullkani shpërthen pranë kryeqytetit islandez

Re të shumta tymi dhe lavë ndërsa vullkani shpërthen pranë kryeqytetit islandez

Evropa
Gjashtë vendet në botë ku dielli nuk perëndon për më shumë se 70 ditë në vit

Gjashtë vendet në botë ku dielli nuk perëndon për më shumë se 70 ditë në vit

Kuriozitete
Bashkëpunimi Kosovë-Islandë, Osmani dhe Armannsson të përkushtuar për t’i thelluar raportet

Bashkëpunimi Kosovë-Islandë, Osmani dhe Armannsson të përkushtuar për t’i thelluar raportet

Kosovë
Osmani në Islandë: Ndërlidhja e anëtarësimit në KE me dialogun nuk është i drejtë

Osmani në Islandë: Ndërlidhja e anëtarësimit në KE me dialogun nuk është i drejtë

Kosovë
U gjunjëzua para partneres për t’i propozuar martesë, turistja ia prish befasinë islandezit

U gjunjëzua para partneres për t’i propozuar martesë, turistja ia prish befasinë islandezit

Fun Lajme
Kuvendi i Kosovës për herë të parë përfaqësohet në Komitetin e Përhershëm të APKE-së

Kuvendi i Kosovës për herë të parë përfaqësohet në Komitetin e Përhershëm të APKE-së

Kosovë
Shpërthim i vullkanit në Islandë, atraksion për turistët

Shpërthim i vullkanit në Islandë, atraksion për turistët

Evropa
Finlanda është vendi më i lumtur në botë, por ja ku renditet Kosova

Finlanda është vendi më i lumtur në botë, por ja ku renditet Kosova

Evropa
Rreth filmit “The Lamb”: Islanda e vogël, arti i madh

Rreth filmit “The Lamb”: Islanda e vogël, arti i madh

Agron Shala
Mësuesja amerikane u karantinua në banjën e avionit për katër orë pasi rezultoi pozitive me COVID-19

Mësuesja amerikane u karantinua në banjën e avionit për katër orë pasi rezultoi pozitive me COVID-19

Interesante
Parodi në Islandë: Autoritetet e turizmit tallen me Metaversen e Zuckerbergut

Parodi në Islandë: Autoritetet e turizmit tallen me Metaversen e Zuckerbergut

Fun Lajme
Nga elbi do të prodhohet mish – shkencëtarët islandezë tregojnë procedurën laboratorike

Nga elbi do të prodhohet mish – shkencëtarët islandezë tregojnë procedurën laboratorike

Shkencë
Islanda zgjedh parlamentin e parë evropian me shumicë femra

Islanda zgjedh parlamentin e parë evropian me shumicë femra

Evropa
Testet japin rezultate të jashtëzakonshme në Islandë – puna me orar të shkurtuar më profitabile për kompanitë

Testet japin rezultate të jashtëzakonshme në Islandë – puna me orar të shkurtuar më profitabile për kompanitë

Evropa
Kontinenti misterioz nën Islandë? Nën ishullin vullkanik zbulohet masa tokësore që mund të jetë më e madhe sesa Australia

Kontinenti misterioz nën Islandë? Nën ishullin vullkanik zbulohet masa tokësore që mund të jetë më e madhe sesa Australia

Shkencë
Islanda heq të gjitha masat, të vendosura për shkak të COVID-19

Islanda heq të gjitha masat, të vendosura për shkak të COVID-19

Evropa
Pamje mbresëlënëse nga ajri, shpërthimi i vullkanit në Islandë filmohet me dron

Pamje mbresëlënëse nga ajri, shpërthimi i vullkanit në Islandë filmohet me dron

Interesante
Akullnajat e Islandës “janë zvogëluar” për 750 kilometra katrorë për 20 vjet – dhe ky nuk është “lajmi më i keq”!

Akullnajat e Islandës “janë zvogëluar” për 750 kilometra katrorë për 20 vjet – dhe ky nuk është “lajmi më i keq”!

Evropa
Eurovision: Përfaqësuesi i Islandës rezulton pozitiv me COVID-19

Eurovision: Përfaqësuesi i Islandës rezulton pozitiv me COVID-19

Muzikë
Çfarë misteri fsheh shtëpia më e vetmuar në botë?

Çfarë misteri fsheh shtëpia më e vetmuar në botë?

Kuriozitete