LAJMI I FUNDIT:

Top 15 vendet për t’u vizituar në Evropë gjatë vjeshtës

Top 15 vendet për t’u vizituar në Evropë gjatë vjeshtës
(Foto: Pexels)

Nëse dëshironi të udhëtoni këtë vjeshtë dhe keni nevojë për disa ide se ku të shkoni, frymëzimin për destinacionin mund ta gjeni në listën e revistës Travel and Destinations, e cila prezantoi 15 vendet më të mira në Evropë për këtë periudhë të vitit.

Reklama

Vjeshta mund të jetë një nga periudhat më të mira për të udhëtuar në Evropë. Destinacionet mund të jenë shumë më të qeta pas verës, që do të thotë më pak turma dhe shpesh çmime më të ulëta.

Ashtu si qytetet dhe destinacionet urbane, edhe vendet rurale – si parqet kombëtare – janë fantastike për t’u vizituar në këtë kohë të vitit kur natyra fillon të shndërrohet në një përzierje ngjyrash mahnitëse.

Shqipëria në top-listën e vendeve që këshillohet për femrat, të cilat duan të udhëtojnë vetëm
Lexo po ashtu Shqipëria në top-listën e vendeve që këshillohet për femrat, të cilat duan të udhëtojnë vetëm

Vendet e rekomanduara në Evropë për t’u vizituar në vjeshtë:

1. Parku Kombëtar i Liqeneve të Plitvicës, Kroaci

(Foto: CC0/Pixabay)

2. Santorini, Greqi

(Foto: Travel and Destinations)

3. Pragë, Republika Çeke

(Foto: MikeClegg)

4. Parku Kombëtar Bohemian i Zvicrës, Republika Çeke

(Foto: MikeClegg)

5. Schonbrunn Park e Kahlenberg në Vjenë, Austri

(Foto: MikeClegg)

6. Paris, Francë

(Foto: Depositphotos.com)

7. Kështjella Neuschwanstein, Gjermani

(Foto: CCO/T&D)

8. Budapest, Hungari

(Foto: MikeClegg)

9. Maltë

(Foto: MikeClegg)

10. Islandë

(Foto: Rixie/Dreamstime.com)

11. Bled, Slloveni

(Foto: MikeClegg)

12. Hallstatt, Austri

(Foto: MikeClegg)

13. Marrakesh, Marok

(Foto: Canva/T&D)

14. Romë, Itali

(Foto: Rixie/Dreamstime.com)

15. Malësitë Skoceze, Skoci

(Foto: Dreamstime.com)

/Telegrafi/