LAJMI I FUNDIT:

Importi

86 Artikuj

Vendimi për kufizimin e mallrave nga Serbia, OEAK: Importet nga kompanitë me pronësi amerikane kanë rënë me rreth 40 për qind

Vendimi për kufizimin e mallrave nga Serbia, OEAK: Importet nga kompanitë me pronësi amerikane kanë rënë me rreth 40 për qind

Biznes
Në marketet e Kosovës, produktet serbe zëvendësohen me ato nga Maqedonia e Veriut

Në marketet e Kosovës, produktet serbe zëvendësohen me ato nga Maqedonia e Veriut

Biznes
Ngriten çmimet e produkteve të importuara në Kosovë

Ngriten çmimet e produkteve të importuara në Kosovë

Financa
India kufizon importet e laptopëve dhe kompjuterëve për të rritur prodhimin vendas

India kufizon importet e laptopëve dhe kompjuterëve për të rritur prodhimin vendas

Lajme Teknologji
Qeveria e Kosovës ‘zbut’ masën e sigurisë për mallrat serbe

Qeveria e Kosovës ‘zbut’ masën e sigurisë për mallrat serbe

Prodhime Vendore
​Qytetarët ankohen për çmimet, a ndikoi ndalimi i mallrave serbe?

​Qytetarët ankohen për çmimet, a ndikoi ndalimi i mallrave serbe?

Ekonomi
Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Bllokada e kamionëve në kufi me Serbinë, Mustafa: Vendimi na shkakton vështirësi, po detyrohemi të përdorim mjetet e transportit nga shtetet tjera

Prodhime Vendore
Importi i naftës ruse nga Kina, më i larti që nga fillimi i luftës në Ukrainë

Importi i naftës ruse nga Kina, më i larti që nga fillimi i luftës në Ukrainë

Botë
Turqia dyfishon eksportin me Kosovën, kërkohen politika për të mbështetur prodhuesit vendorë

Turqia dyfishon eksportin me Kosovën, kërkohen politika për të mbështetur prodhuesit vendorë

Biznes
Vendimi për ndalimin e transportit të mallrave, kamionët nga Serbia po presin të kalojnë kufirin me Kosovën

Vendimi për ndalimin e transportit të mallrave, kamionët nga Serbia po presin të kalojnë kufirin me Kosovën

Të Tjera
ASK publikon statistikat, sërish regjistrohet rritje e çmimeve të importit

ASK publikon statistikat, sërish regjistrohet rritje e çmimeve të importit

Biznes
Rritet importi me vendet që se kanë njohur Kosovën, 27 milionë euro vetëm nga Greqia

Rritet importi me vendet që se kanë njohur Kosovën, 27 milionë euro vetëm nga Greqia

Ekonomi
Rritet importi në Kosovë – këto janë vendet nga ku u furnizua

Rritet importi në Kosovë – këto janë vendet nga ku u furnizua

Të Tjera
Maqedonia, gjithnjë e më e varur nga importi

Maqedonia, gjithnjë e më e varur nga importi

Maqedonia e Veriut
Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Rritet dukshëm numri i bizneseve dhe restoranteve që nuk shesin produkte me origjinë nga Serbia

Prodhime Vendore
Tregtia dhe investimet, marrëdhëniet e biznesit Kosovë-Shqipëri larg potencialit real

Tregtia dhe investimet, marrëdhëniet e biznesit Kosovë-Shqipëri larg potencialit real

Biznes
Kosova importoi gjashtë herë më shumë sesa eksportoi në Serbi

Kosova importoi gjashtë herë më shumë sesa eksportoi në Serbi

Ekonomi
‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

‘Bojkoto produktet serbe’ – fushata që po bënë thirrje që të mos konsumohen prodhimet nga Serbia

Prodhime Vendore
Piraj: Fakti se prodhimet e Kosovës eksportohen tregon se janë shumë të mira – dallon shija dhe cilësia

Piraj: Fakti se prodhimet e Kosovës eksportohen tregon se janë shumë të mira – dallon shija dhe cilësia

Prodhime Vendore
Rritet importi në Kosovë –  këto janë vendet nga ku u furnizua

Rritet importi në Kosovë – këto janë vendet nga ku u furnizua

Të Tjera
Hoti: Serbia kthehet si partner kryesor tregtar i Kosovës në rajon, importet rriten për 850 milionë euro

Hoti: Serbia kthehet si partner kryesor tregtar i Kosovës në rajon, importet rriten për 850 milionë euro

Financa
110 vjet shtet – tregtia mes Shqipërisë dhe Kosovës vazhdon të rritet

110 vjet shtet – tregtia mes Shqipërisë dhe Kosovës vazhdon të rritet

Albert Spahiu
Nga cilat vende importoi Kosova, e ku eksportoi? – këto janë të dhënat e fundit

Nga cilat vende importoi Kosova, e ku eksportoi? – këto janë të dhënat e fundit

Biznes
​Hoti: Importi nga Serbia është rritur për 30 për qind

​Hoti: Importi nga Serbia është rritur për 30 për qind

Biznes