LAJMI I FUNDIT:

Handikos

74 Artikuj

Familjarët e personave me aftësi të kufizuar thonë se asistenca financiare që marrin është e pamjaftueshme

Familjarët e personave me aftësi të kufizuar thonë se asistenca financiare që marrin është e pamjaftueshme

Kosovë
Mosvlerësimi i drejtë i personave Paraplegjik dhe Tetraplegjik, Handikos kërkon shkarkimin e komisionit mjekësor të MF-së

Mosvlerësimi i drejtë i personave Paraplegjik dhe Tetraplegjik, Handikos kërkon shkarkimin e komisionit mjekësor të MF-së

Kosovë
Gjykata në Mitrovicë konstaton se Posta e Kosovës e ka diskriminuar qytetarin me aftësi të kufizuara

Gjykata në Mitrovicë konstaton se Posta e Kosovës e ka diskriminuar qytetarin me aftësi të kufizuara

Kosovë
I ulur në karrocë, Kurti solidarizohet me personat me aftësi të kufizuar

I ulur në karrocë, Kurti solidarizohet me personat me aftësi të kufizuar

Kosovë
​Maliqi: Vetëm 12 për qind e fëmijëve me aftësi të kufizuara janë të përfshirë në arsim

​Maliqi: Vetëm 12 për qind e fëmijëve me aftësi të kufizuara janë të përfshirë në arsim

Sociale
Konventa për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara kërkohet të jetë pjesë e Kushtetutës

Konventa për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara kërkohet të jetë pjesë e Kushtetutës

Kosovë
​CHwB Kosova dhe HANDIKOS hapin projektin “Nuk ka trashëgimi kulturore pa ne”

​CHwB Kosova dhe HANDIKOS hapin projektin “Nuk ka trashëgimi kulturore pa ne”

Sociale
Ambasada e SHBA-së dhe LDS gëzojnë personat me nevoja të veçanta – dhurohen rreth 300 karroca

Ambasada e SHBA-së dhe LDS gëzojnë personat me nevoja të veçanta – dhurohen rreth 300 karroca

Meridiana Statovci
Jeta e vështirë e personave me nevoja të veçanta për shkak të paragjykimeve e në mungesë të infrastrukturës – deklarata e Faruk Kukajt në seancën gjyqësore

Jeta e vështirë e personave me nevoja të veçanta për shkak të paragjykimeve e në mungesë të infrastrukturës – deklarata e Faruk Kukajt në seancën gjyqësore

Kosovë
Izraeli dhuron 70 karroca për personat me aftësi të kufizuara

Izraeli dhuron 70 karroca për personat me aftësi të kufizuara

Kosovë
Institucionet në Kosovë, as s’i punësojnë, as s’paguajnë për personat me aftësi të kufizuara

Institucionet në Kosovë, as s’i punësojnë, as s’paguajnë për personat me aftësi të kufizuara

Sociale
HANDIKOS: Aeroporti i Prishtinës pa kushte për udhëtarët me aftësi të kufizuara, të sigurohen karroca

HANDIKOS: Aeroporti i Prishtinës pa kushte për udhëtarët me aftësi të kufizuara, të sigurohen karroca

Kosovë
Ministri i Izraelit, Frej ndihmon shoqatën Handikos me 93 karroca

Ministri i Izraelit, Frej ndihmon shoqatën Handikos me 93 karroca

Kosovë
Në ditën ndërkombëtare të fëmijëve me sindromën Down, aktivitete edhe në Gjakovë

Në ditën ndërkombëtare të fëmijëve me sindromën Down, aktivitete edhe në Gjakovë

Sociale
Dhjetë persona me aftësi të kufizuara kandidatë për zgjedhjet e 17 tetorit

Dhjetë persona me aftësi të kufizuara kandidatë për zgjedhjet e 17 tetorit

Kosovë
Donacion për Handikos dhe institucionet shëndetësore në Gjilan

Donacion për Handikos dhe institucionet shëndetësore në Gjilan

Kosovë
Fondacioni Golden Eagle investon 1 milion euro për fabrikën e letrës, do të punësohen dhjetëra persona me nevoja të veçanta

Fondacioni Golden Eagle investon 1 milion euro për fabrikën e letrës, do të punësohen dhjetëra persona me nevoja të veçanta

Frutex
Handikos dhuron 40 pajisje ndihmëse për ShSKUK-në

Handikos dhuron 40 pajisje ndihmëse për ShSKUK-në

Kosovë
Kurti: Do të ndihmojmë fëmijët të cilët e kanë të domosdoshëm kujdesin e shtetit

Kurti: Do të ndihmojmë fëmijët të cilët e kanë të domosdoshëm kujdesin e shtetit

Kosovë
Për 5 muaj 118 fëmijë viktima të dhunës, 4 prej tyre me aftësi të kufizuara

Për 5 muaj 118 fëmijë viktima të dhunës, 4 prej tyre me aftësi të kufizuara

Kosovë
Kurti i bashkohet fushatës “Thuaj jo qeseve të plastikës”, thotë se duhet ta formojnë një paketë legjislative për mbrojtjen e ambientit

Kurti i bashkohet fushatës “Thuaj jo qeseve të plastikës”, thotë se duhet ta formojnë një paketë legjislative për mbrojtjen e ambientit

Kosovë
Fondacioni Golden Eagle me fabrikë ku do të punësohen vetëm personat me aftësi të kufizuara

Fondacioni Golden Eagle me fabrikë ku do të punësohen vetëm personat me aftësi të kufizuara

Frutex
Handikos prezanton projektim për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Handikos prezanton projektim për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Të Tjera
Handikos pranon 253 pajisje ndihmëse për personat me aftësi të kufizuara

Handikos pranon 253 pajisje ndihmëse për personat me aftësi të kufizuara

Kosovë