LAJMI I FUNDIT:

Enigma

130 Artikuj

Sa rrathë shihni në këtë fotografi?

Sa rrathë shihni në këtë fotografi?

Fun Lajme
Një enigmë matematikore me dy zgjidhje? Provoni të arrini përgjigjen përfundimtare

Një enigmë matematikore me dy zgjidhje? Provoni të arrini përgjigjen përfundimtare

Trend
Bëhuni gati për një enigmë që do t’ju lodhë: A mund ta “thyeni kodin” në 25 sekonda?

Bëhuni gati për një enigmë që do t’ju lodhë: A mund ta “thyeni kodin” në 25 sekonda?

Trend
Ja një “test truri” i ri, i cili po përhapet me shpejtësi në rrjetet sociale

Ja një “test truri” i ri, i cili po përhapet me shpejtësi në rrjetet sociale

Interesante
A është e mundur të zgjidhet ky ekuacion duke lëvizur vetëm një fije shkrepëseje?

A është e mundur të zgjidhet ky ekuacion duke lëvizur vetëm një fije shkrepëseje?

Trend
Enigmë për ata që kanë përvojë: Gjeni çelësin i cili nuk i përket asnjë dryni

Enigmë për ata që kanë përvojë: Gjeni çelësin i cili nuk i përket asnjë dryni

Trend
Gjeni numrin që nuk përsëritet: A do t’ju mashtrojë kjo enigmë?

Gjeni numrin që nuk përsëritet: A do t’ju mashtrojë kjo enigmë?

Trend
Një test që mund t’ju presë në një intervistë pune! A e dini se si do të shkojë vajza në ishull?

Një test që mund t’ju presë në një intervistë pune! A e dini se si do të shkojë vajza në ishull?

Trend
A mund ta zgjidhni këtë enigmë: Cili është numri i fundit në një seri numrash?

A mund ta zgjidhni këtë enigmë: Cili është numri i fundit në një seri numrash?

Trend
Vetëm një ‘gjeni i vërtetë’ mund ta gjejë delen e fshehur mes reve

Vetëm një ‘gjeni i vërtetë’ mund ta gjejë delen e fshehur mes reve

Interesante
Enigma sudoku për më të zgjuarit: Gjeni kombinimin e saktë të numrave dhe zgjidhni problemin e matematikës

Enigma sudoku për më të zgjuarit: Gjeni kombinimin e saktë të numrave dhe zgjidhni problemin e matematikës

Trend
Një enigmë për më të zgjuarit: Zgjidh një problem matematikor në 60 sekonda

Një enigmë për më të zgjuarit: Zgjidh një problem matematikor në 60 sekonda

Trend
Ju keni një IQ mbresëlënëse nëse mund ta gjeni fjalën ‘play’ në foto në më pak se 13 sekonda

Ju keni një IQ mbresëlënëse nëse mund ta gjeni fjalën ‘play’ në foto në më pak se 13 sekonda

Trend
Sigurisht ka të bëjë me dimrin: A mund ta gjeni gabimin në këtë foto?

Sigurisht ka të bëjë me dimrin: A mund ta gjeni gabimin në këtë foto?

Interesante
E shihni njeriun në këtë enigmë? Fytyra e tij vihet re vetëm nga më inteligjentët

E shihni njeriun në këtë enigmë? Fytyra e tij vihet re vetëm nga më inteligjentët

Trend
Vetëm shoferët e “zgjuar” mund ta gjejnë në këtë imazh automjetin që i mungon një pasqyrë

Vetëm shoferët e “zgjuar” mund ta gjejnë në këtë imazh automjetin që i mungon një pasqyrë

Auto Fun
Cila hije përputhet me këtë dinozaur: A do ta kaloni këtë test të vëzhgimit të mirë?

Cila hije përputhet me këtë dinozaur: A do ta kaloni këtë test të vëzhgimit të mirë?

Trend
A mund t’i gjeni tre zogjtë e fshehur në këtë enigmë të mbushur me fruta?

A mund t’i gjeni tre zogjtë e fshehur në këtë enigmë të mbushur me fruta?

Interesante
Një “lojë truri” e fundit që ka pushtuar internetin: A shihni një orë që nuk tregon orën 10?

Një “lojë truri” e fundit që ka pushtuar internetin: A shihni një orë që nuk tregon orën 10?

Interesante
Në saktësisht 10 sekonda ju duhet të gjeni dy gjashtëkëndësha identikë: A do të hutoheni nga hojet e mjaltit?

Në saktësisht 10 sekonda ju duhet të gjeni dy gjashtëkëndësha identikë: A do të hutoheni nga hojet e mjaltit?

Trend
Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Trend
Cili është numri më i madh që mund të marrim duke lëvizur vetëm dy “fije çibriti”?

Cili është numri më i madh që mund të marrim duke lëvizur vetëm dy “fije çibriti”?

Interesante
Cili mi vodhi një copë djathë: E gjeni dot këtë hajdut apo arriti t’ju mashtrojë?

Cili mi vodhi një copë djathë: E gjeni dot këtë hajdut apo arriti t’ju mashtrojë?

Trend
Mendoni se jeni inteligjentë dhe të shkathët? A jeni ju ndër ata që shohin numrin e fshehur?

Mendoni se jeni inteligjentë dhe të shkathët? A jeni ju ndër ata që shohin numrin e fshehur?

Trend