LAJMI I FUNDIT:

Një enigmë për më të zgjuarit: Zgjidh një problem matematikor në 60 sekonda

Një enigmë për më të zgjuarit: Zgjidh një problem matematikor në 60 sekonda

A mund ta mposhtni këtë rekord?

Enigmat janë mënyra e duhur për të ushtruar trurin tuaj dhe për të zgjuar qarqet e trurit tuaj

Pavarësisht nëse jeni mirë me numrat apo jo, problemi i matematikës më poshtë nuk është aq i vështirë, kërkon vetëm pak përqendrim.

Është e nevojshme, siç mund ta imagjinoni, të vlerësoni se cili numër shkon në shtëpizën përkatëse, transmeton Telegrafi.

Sa kohë do t’ju marrë? A mund ta zgjidhni në 1 minutë?

Nëse nuk e gjeni zgjidhjen ose thjesht dëshironi të kontrolloni nëse e keni zgjidhur saktë, përgjigjen do ta gjeni në tekstin e përditësuar.

Problem viral matematikor: Kontrolloni sa i mirë jeni në veprimet aritmetike
Lexo po ashtu Problem viral matematikor: Kontrolloni sa i mirë jeni në veprimet aritmetike

/Telegrafi/