LAJMI I FUNDIT:

Gjeni numrin që nuk përsëritet: A do t’ju mashtrojë kjo enigmë?

Gjeni numrin që nuk përsëritet: A do t’ju mashtrojë kjo enigmë?

Duhen 12 sekonda për të gjetur numrin dhe për shumë njerëz kjo nuk është e mjaftueshme

Fotografia përmban numrat një deri në nëntë, por këtë herë ju kërkohet të gjeni numrin që nuk përsëritet.


Testoni shpejtësinë dhe fuqinë tuaj të perceptimit duke u përpjekur ta gjeni atë në kohë.

Dymbëdhjetë sekonda janë dhënë për këtë enigmë, por për shumë njerëz nuk mjaftuan, transmeton Telegrafi.

Jeni një prej tyre apo do të vendosni një rekord?

Mos lejoni që ngjyrat t’ju ngatërrojnë, por ndiqni me kujdes të gjithë numrat.

Nëse nuk keni pasur sukses ose nëse doni të siguroheni nëse e keni zgjidhur me sukses enigmën, shihni zgjidhjen në vijim:

/Telegrafi/