LAJMI I FUNDIT:

Ekrem Mustafa

98 Artikuj

Deputetët e Grupit Multietnik shpenzuan më së shumti për udhëtime

Deputetët e Grupit Multietnik shpenzuan më së shumti për udhëtime

Financa
A e mbajtën premtimin për të hequr dorë nga kompensimet e karburatit deputetët e Vetëvendosjes?

A e mbajtën premtimin për të hequr dorë nga kompensimet e karburatit deputetët e Vetëvendosjes?

Kosovë
Veliu pranon detyrën e ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike

Veliu pranon detyrën e ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike

Kosovë
MPB dhe FBI nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushën e forenzikës

MPB dhe FBI nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushën e forenzikës

Kosovë
Mustafa pjesë e Forumit të ministrave për drejtësi dhe punë të brendshme të BE- Ballkani Perëndimor

Mustafa pjesë e Forumit të ministrave për drejtësi dhe punë të brendshme të BE- Ballkani Perëndimor

Komunat
Ministri në detyrë Mustafa po merr pjesë në Forumin e Salzburgut

Ministri në detyrë Mustafa po merr pjesë në Forumin e Salzburgut

Kosovë
Kosova bëhet gati t’i kthejë edhe rreth 100 persona tjerë të mbetur në Siri

Kosova bëhet gati t’i kthejë edhe rreth 100 persona tjerë të mbetur në Siri

Kosovë
Komisioni Evropian dhe Kosova me marrëveshje mbi luftën kundër terrorizmit

Komisioni Evropian dhe Kosova me marrëveshje mbi luftën kundër terrorizmit

Siguri
Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë protokoll për themelimin e Task-Forcës kundër kërcënimeve të sigurisë

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë protokoll për themelimin e Task-Forcës kundër kërcënimeve të sigurisë

Kosovë
Mustafa: Do të ekstradohen të akuzuarit për rastin “Monstra”

Mustafa: Do të ekstradohen të akuzuarit për rastin “Monstra”

Politikë
Mustafa viziton zonat e prekura nga termeti në Shqipëri

Mustafa viziton zonat e prekura nga termeti në Shqipëri

Kosovë
Mustafa takon Baroneshën Ashton, diskutojnë për thellim të bashkëpunimit

Mustafa takon Baroneshën Ashton, diskutojnë për thellim të bashkëpunimit

Kosovë
Mustafa: Vuçiqi s’mund të na japë urdhra, veriu është territor i Kosovës dhe ndërhyjmë kur të duam

Mustafa: Vuçiqi s’mund të na japë urdhra, veriu është territor i Kosovës dhe ndërhyjmë kur të duam

Kosovë
Deputetë e ministra, “të dashuruar” në armë

Deputetë e ministra, “të dashuruar” në armë

Kosovë
MPB lehtëson procedurat për leje qëndrimin e shtetasve të huaj

MPB lehtëson procedurat për leje qëndrimin e shtetasve të huaj

Kosovë
Deri në katër orë pritje në Merdare

Deri në katër orë pritje në Merdare

Kosovë
Mustafa: Serbia është fajtore për kolonat e gjata në Merdare

Mustafa: Serbia është fajtore për kolonat e gjata në Merdare

Kosovë
Kosova nuk e njeh pasaportën serbe, vetëm letërnjoftimin

Kosova nuk e njeh pasaportën serbe, vetëm letërnjoftimin

Kosovë
Ministri Mustafa takon ushtruesin e detyrës së shefit të EULEX-it, flasin për përforcimin e sundimit të ligjit

Ministri Mustafa takon ushtruesin e detyrës së shefit të EULEX-it, flasin për përforcimin e sundimit të ligjit

Kosovë
Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare

Kosova e Maqedonia e Veriut me pikë të përkohshme kufitare

Kosovë
Ambasadori gjerman takohet me ministrin Mustafa, flasin për bashkëpunimin në sigurinë publike

Ambasadori gjerman takohet me ministrin Mustafa, flasin për bashkëpunimin në sigurinë publike

Kosovë
MPB investoi në shkollimin e studentëve në Turqi, pastaj nuk i punësoi

MPB investoi në shkollimin e studentëve në Turqi, pastaj nuk i punësoi

Kosovë
Mustafa raporton në Komisionin për Punë të Brendshme

Mustafa raporton në Komisionin për Punë të Brendshme

Kosovë
Prej nga po furnizohet veriu i Kosovës me mallra?

Prej nga po furnizohet veriu i Kosovës me mallra?

Prodhime Vendore