LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

176 Artikuj

Drafti i Asociacionit, analizë e Serwerit: Të mirat, të këqijat dhe të pashkruarat

Drafti i Asociacionit, analizë e Serwerit: Të mirat, të këqijat dhe të pashkruarat

Kosovë
Serwer: Dorëheqja e Vulinit nuk nënkupton distancim i Serbisë nga Rusia

Serwer: Dorëheqja e Vulinit nuk nënkupton distancim i Serbisë nga Rusia

Lajme
Serwer: Vuçiq përdor Listën Serbe dhe shërbimet sekrete për të kontrolluar popullatën serbe në veri

Serwer: Vuçiq përdor Listën Serbe dhe shërbimet sekrete për të kontrolluar popullatën serbe në veri

Kosovë
Serwer: BE-ja është bërë kundërshtare e sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës

Serwer: BE-ja është bërë kundërshtare e sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës

Kosovë
Skenarët e rrezikshmëm të Serbisë dhe Rusisë, sipas ekspertit amerikan Daniel Serwer

Skenarët e rrezikshmëm të Serbisë dhe Rusisë, sipas ekspertit amerikan Daniel Serwer

Kosovë
Sulmi terrorist në veri, Serwer propozime konkrete Perëndimit për Serbinë

Sulmi terrorist në veri, Serwer propozime konkrete Perëndimit për Serbinë

Kosovë
Agjenda e BE-së, telefonatat e Kurtit me ndërkombëtarët dhe deklaratat para takimit të së enjtes në Bruksel  

Agjenda e BE-së, telefonatat e Kurtit me ndërkombëtarët dhe deklaratat para takimit të së enjtes në Bruksel  

Kosovë
Serwer: Vuçiq është i interesuar ta pushtojë veriun e Kosovës

Serwer: Vuçiq është i interesuar ta pushtojë veriun e Kosovës

Siguri
Serwer: Presioni që po i bëhet Kosovës nga Perëndimi është i padrejtë

Serwer: Presioni që po i bëhet Kosovës nga Perëndimi është i padrejtë

Politikë
Serwer: Escobar ka dështuar të pasqyrojë realitetin mes Kosovës dhe Serbisë, para Kongresit amerikan

Serwer: Escobar ka dështuar të pasqyrojë realitetin mes Kosovës dhe Serbisë, para Kongresit amerikan

Kosovë
Serwer: Dhuna në Kuvend është pasqyrë e keqe për Kosovën

Serwer: Dhuna në Kuvend është pasqyrë e keqe për Kosovën

Kosovë
Serwer: Kurti po përpiqet ta ruajë sovranitetin e Kosovës, Vuçiq dëshiron edhe një “Republika Srpska”

Serwer: Kurti po përpiqet ta ruajë sovranitetin e Kosovës, Vuçiq dëshiron edhe një “Republika Srpska”

Kosovë
Eksperti amerikan kundër draftit të Ramës për Kosovën: Kryeministri shqiptar gaboi

Eksperti amerikan kundër draftit të Ramës për Kosovën: Kryeministri shqiptar gaboi

Kosovë
Serwer: Washingtoni dhe Brukseli mbështesin Serbinë për ta larguar nga Moska, por Vuçiq po e bën të kundërtën

Serwer: Washingtoni dhe Brukseli mbështesin Serbinë për ta larguar nga Moska, por Vuçiq po e bën të kundërtën

Kosovë
Serwer: Për situatën në veri, SHBA-ja po mbështet 100 për qind Serbinë

Serwer: Për situatën në veri, SHBA-ja po mbështet 100 për qind Serbinë

Kosovë
Serwer: SHBA-ja ka braktisur neutralitetin, dënon Kosovën dhe jo Serbinë

Serwer: SHBA-ja ka braktisur neutralitetin, dënon Kosovën dhe jo Serbinë

Politikë
Serwer analizon seancën dëgjimore të Chollet dhe Escobarit: Çka harroi të thotë DASH-i?

Serwer analizon seancën dëgjimore të Chollet dhe Escobarit: Çka harroi të thotë DASH-i?

Politikë
Serwer: Zyrtarët perëndimorë po përpiqen të përdorin nacionalistët për ta stabilizuar Ballkanin

Serwer: Zyrtarët perëndimorë po përpiqen të përdorin nacionalistët për ta stabilizuar Ballkanin

Kosovë
Serwer: Ballkani po shpërbëhet, amerikanët dhe evropianët të butë

Serwer: Ballkani po shpërbëhet, amerikanët dhe evropianët të butë

Kosovë
Serwer: Djegia e veturave në veri të Kosovës bëhet me miratimin e Beogradit

Serwer: Djegia e veturave në veri të Kosovës bëhet me miratimin e Beogradit

Kemajl Berisha
Dy problemet e mëdha të Aneksit Zbatues të marrëveshjes, sipas Serwer

Dy problemet e mëdha të Aneksit Zbatues të marrëveshjes, sipas Serwer

Kosovë
Serwer: Nëse plani evropian është “merre ose lëre” kushtet e Kurtit janë refuzuar – takimi i radhës ka pak kuptim

Serwer: Nëse plani evropian është “merre ose lëre” kushtet e Kurtit janë refuzuar – takimi i radhës ka pak kuptim

Kosovë
Serwer: Garancitë e Perëndimit për Kosovën, duhet të jenë të zyrtarizuara

Serwer: Garancitë e Perëndimit për Kosovën, duhet të jenë të zyrtarizuara

Kosovë
Serwer: Asociacioni me kompetencat ekzekutive, krijon “Republika Srpska” brenda Kosovës

Serwer: Asociacioni me kompetencat ekzekutive, krijon “Republika Srpska” brenda Kosovës

Kosovë