LAJMI I FUNDIT:

8 Marsi

152 Artikuj

Kryeministri Hoti sot nënshkruan marrëveshjen me përfitueset e bizneseve të vogla të grave

Kryeministri Hoti sot nënshkruan marrëveshjen me përfitueset e bizneseve të vogla të grave

Biznes
​“Kundër patriarkatit që vret”, sot marsh në Prishtinë

​“Kundër patriarkatit që vret”, sot marsh në Prishtinë

Kosovë
Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas

Kosovë
7 gjërat që mund t’i blini për nënën ose gruan për ditën e 8 marsit!

7 gjërat që mund t’i blini për nënën ose gruan për ditën e 8 marsit!

InterEX
Zbritja e jashtëzakonshme, për befasinë e pazakonshme – dhurata i shkon kudo më të dashurës për 8 Mars nëse e porositë në Begmart.com

Zbritja e jashtëzakonshme, për befasinë e pazakonshme – dhurata i shkon kudo më të dashurës për 8 Mars nëse e porositë në Begmart.com

Marketing
Çdo kujtim është i bukur në GALERIA Shopping Mall – Prizren

Çdo kujtim është i bukur në GALERIA Shopping Mall – Prizren

Galeria Shopping Mall
Më 8 mars “Marshojmë s’festojmë”, kundër patriarkatit që vret

Më 8 mars “Marshojmë s’festojmë”, kundër patriarkatit që vret

Kosovë
Kuvendi sot mban seancë për Ditën e Gruas, deputetëve u drejtohet Vasfije Krasniqi

Kuvendi sot mban seancë për Ditën e Gruas, deputetëve u drejtohet Vasfije Krasniqi

Kosovë
Yjet i urojnë nënat, bashkëshortet dhe të gjitha gratë për 8 Mars

Yjet i urojnë nënat, bashkëshortet dhe të gjitha gratë për 8 Mars

Yjet
Shkup, marsh për të drejtat e grave: Rruga për barazi gjinore nuk ka përfunduar

Shkup, marsh për të drejtat e grave: Rruga për barazi gjinore nuk ka përfunduar

Sociale
Gratë përmes marshit kërkojnë fuqizim të të drejtave të tyre

Gratë përmes marshit kërkojnë fuqizim të të drejtave të tyre

Kosovë
Bashkë festojmë çdo festë!

Bashkë festojmë çdo festë!

Marketing
Kurti: Mbase sidomos te ne, gratë janë më punëtore – por ja që kanë më pak vende pune

Kurti: Mbase sidomos te ne, gratë janë më punëtore – por ja që kanë më pak vende pune

Kosovë
Rita me mesazh domethënës në Ditën e Gruas: Sot qëndroj për ju që jeni krenare kush jeni, për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tuaj

Rita me mesazh domethënës në Ditën e Gruas: Sot qëndroj për ju që jeni krenare kush jeni, për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tuaj

Yjet
Në Ditën e Gruas fillon fushata për barazi gjinore

Në Ditën e Gruas fillon fushata për barazi gjinore

Kosovë
Haradinaj për 8 Mars publikon një foto me nënën e tij: Gratë kanë qenë shtylla në përballje me sfidat që kemi kaluar

Haradinaj për 8 Mars publikon një foto me nënën e tij: Gratë kanë qenë shtylla në përballje me sfidat që kemi kaluar

Kosovë
Marsh për të drejtat e grave në Shkup

Marsh për të drejtat e grave në Shkup

Maqedonia e Veriut
Thaçi uron 8 Marsin: Shumë gra të Kosovës, zëri dhe fytyra më e mirë e popullit tonë në botë

Thaçi uron 8 Marsin: Shumë gra të Kosovës, zëri dhe fytyra më e mirë e popullit tonë në botë

Kosovë
OKB: Arritjet në barazinë gjinore ndodhen në rrezik

OKB: Arritjet në barazinë gjinore ndodhen në rrezik

Nga Bota
Karafili është simbol i Ditës së Gruas: Çdo ngjyrë e ka domethënien e vet, ngjyra vjollcë kurrë nuk dhurohet!

Karafili është simbol i Ditës së Gruas: Çdo ngjyrë e ka domethënien e vet, ngjyra vjollcë kurrë nuk dhurohet!

Lifestyle
8 Marsi i grave me përkatësi

8 Marsi i grave me përkatësi

Psikoprofil
Super Heroinat po dëshmojnë çdo ditë potencialin për lidership

Super Heroinat po dëshmojnë çdo ditë potencialin për lidership

Femra
Mbahet konferenca “Dhuna në familje dhe në baza gjinore: Thyerja e heshtjes”

Mbahet konferenca “Dhuna në familje dhe në baza gjinore: Thyerja e heshtjes”

Kosovë
Gëzoje mbretëreshën tënde për 8 mars me dhuratën ideale – vetëm 50 euro depilimi me laser në Face & Body Care

Gëzoje mbretëreshën tënde për 8 mars me dhuratën ideale – vetëm 50 euro depilimi me laser në Face & Body Care

Face & Body Care