Me një eksperiencë plot 16 vjeçare, si një nga kampanitë e para IPTV dhe më serioze në treg, vijmë tashmë me një rikonceptim të gjithë strukturave tona, për të qenë në hap me kohën, duke u kujdesur për të plotësuar çdo kërkesë dhe nevojë të klientit.

ShqipTV synimin për të qenë më afër klientit dhe për të plotësuar nevojat për gjithë familjen.

Filozofia e kompanisë gjithmonë ka pasur në qendër klientin dhe shërbimi me gjithë mekanizmat e tij është gjithmonë në funksion të tij.

Serioziteti dhe përkushtimi jonë për të siguruar shërbimin më të mirë për klientin, ka bërë që ndër vite të na besojnë qindra mijëra abonues.

Për këtë arsye, kompania jone pas kaq vitesh në treg vjen me një rikonceptim në dizajn dhe shërbim për të ofruar transmetimin më të sigurt dhe të qëndrueshëm në treg për t’ju përgjigjur nevojave dhe kërkesave të diasporës shqiptare.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e jona e të dëshmoni gjithë risitë dhe shërbimet më të mira në fushën e IPTV-së për transmetimet e kanaleve shqiptare dhe jo vetëm për gjithë diasporën shqiptare kudo që ndodhet.

ShqipTV më afër jush, ju më afër atdheut!