Ke menduar ndonjëherë se ti mund ta RIPROGRAMOSH veten tënde?

Se mund të mësosh gjëra që do të të bëjnë më të mirë, më të qartë, më të fokusuar dhe do të të afrojnë më shumë me versionin tënd më të lartë?

Ka një mënyrë për ta bërë këtë…

Trajnimi MENDO NDRYSHO FITO nga Ermal Mamaqi po hyn gjithnjë e më shumë ne zemrat, mendjet dhe jetët e shqiptarëve.

Shiko çfarë ndodh në trajnim

Me mbi 20 evente të zhvilluara në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Zvicër, salla e këtij trajnimi është një atmosferë që nuk duhet humbur.

Energji, kërcim, mësime jete dhe teknika që do ta çojnë realitetin tënd në një tjetër nivel.

Nëse më parë ishe…

– I pafokusuar

– I paqartë

– Me pak vetëbesim

– I lodhur, i pamotivuar

Pas këtij trajnimi do jesh…

 – I fokusuar dhe i vendosur

– I qartë për qëllimet

– Me vetëbesim dhe ambicie për të qenë më i/e mirë

– Energjik dhe i motivuar për më shumë

A dëshiron të jesh kështu?

Mund ta përjetosh këtë në Trajnimin  që do të zhvillohet më 10 & 11 dhjetor në Prishtinë

 

Kliko këtu për të rezervuar vendin tënd

 Do jesh pjesë e një eksperience që nuk do ta harrosh asnjëherë…