LAJMI I FUNDIT:

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

Në qendër të Prishtinës, në Lagjen e Muhaxherëve, Pozhegu Brothers sjell një mundësi të rrallë për të blerë një banesë komode. Banesa me një sipërfaqe prej 69.20m² është një zgjedhje e shkëlqyer për familjet e vogla, çifte dhe mërgimtarët që dëshirojnë të kenë një banesë të sigurt dhe të përshtatshme në kryeqytet.

Me një pamje drejt parkut të parkut të objektit dhe orientim drejt jugut dhe perëndimit, kjo banesë ofron një pamje të mrekullueshme.

Kjo banesë ka dy dhoma gjumi, një banjo, një kuzhinë me sallon dhe një ballkon që ju lejon të shijoni ajrin e freskët të Prishtinës. Gjithashtu banesa ka edhe fletë poseduese.

Për të shtuar vlerë kësaj banese, ajo vjen edhe me një garazh të përfshirë me një sipërfaqe prej 11.38m² dhe një depo me sipërfaqe prej 2 deri 4m².

Dhe për ta bërë tuajën këtë banesë, Pozhegu Brothers ju ofron disa metoda pagese që janë të përshtatshme për këdo që po kërkon banesë.

Metoda 1

Çmimi total: Nga 130,000€ në 115,000 €

Banesa: 69.20m² + 3.00m² (Depo)

Pjesëmarrja për blerje është 5000€ pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar! Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kësti mujor : 1,446 euro

15 vite kësti mujor : 1,050 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,000€ pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kësti mujor : 1,347 euro

15 vite kësti mujor : 978 euro

20 vite kësti mujor : 796 euro

​​​​​​​​​​​​25 vite kësti mujor : 690 euro

Metoda 3 – Ofertë e dedikuar për mërgimtarët!

Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,000€ pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kësti mujor : 1,645 euro

10 vite kësti mujor : 898 euro

15 vite kësti mujor : 652 euro

BANESA NË SHITJE:

Sipërfaqja: 69.20m²

Sallon me kuzhinë

Dy dhoma gjumi

Ballkon

Koridor

Garazhë

Depo

Shpallja: ID-230

VIDEO E BANESËS NË SHITJE

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: Pozhegu Brothers

Nr.tel: 045 543 222

E-mail: pozhegubrothers@gmail.com

Më shumë