LAJMI I FUNDIT:
Pozhegu Brothers

Pozhegu Brothers

19 Artikuj

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

Pozhegu Brothers
Nga koncepti në realitet – krijimi i Vargut të Blertë – një testament për përsosmërinë arkitekturore me arkitekten Arlinda Rushaj

Nga koncepti në realitet – krijimi i Vargut të Blertë – një testament për përsosmërinë arkitekturore me arkitekten Arlinda Rushaj

Pozhegu Brothers
Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Pozhegu Brothers
Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Pozhegu Brothers
Banesat e Pozhegu Brothers të pajisura me fletë poseduese – banorja rekomandon: Kompania është zgjidhja e duhur për banesën tuaj të re

Banesat e Pozhegu Brothers të pajisura me fletë poseduese – banorja rekomandon: Kompania është zgjidhja e duhur për banesën tuaj të re

Pozhegu Brothers
Oferta që nuk duhet humbur nga “Pozhegu Brothers”: Blej shtëpi tek “Vargu i Blertë” duke paguar 50% dhe pjesën tjetër paguaje për 3 vjet pa kamat

Oferta që nuk duhet humbur nga “Pozhegu Brothers”: Blej shtëpi tek “Vargu i Blertë” duke paguar 50% dhe pjesën tjetër paguaje për 3 vjet pa kamat

Pozhegu Brothers
Një ofertë që vjen vetëm një herë nga Pozhegu Brothers, jep banesën për shtëpinë e ëndrrave te “Vargu i Blertë”

Një ofertë që vjen vetëm një herë nga Pozhegu Brothers, jep banesën për shtëpinë e ëndrrave te “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Oferta speciale deri me 28 shkurt për blerjen e shtëpisë vetëm tek Pozhegu Brothers

Oferta speciale deri me 28 shkurt për blerjen e shtëpisë vetëm tek Pozhegu Brothers

Pozhegu Brothers
Banesa me 88.54m2 për familje katër antarëshe dhe e gatshme për banim është në shitje ID-136

Banesa me 88.54m2 për familje katër antarëshe dhe e gatshme për banim është në shitje ID-136

Pozhegu Brothers
Mos u shqetësoni për rritjen e inflacionit tek pronat e paluajtshme nëse bleni pronë tek Pozhegu Brothers

Mos u shqetësoni për rritjen e inflacionit tek pronat e paluajtshme nëse bleni pronë tek Pozhegu Brothers

Pozhegu Brothers
Blej një herë për përherë – banesa ideale gjendet në Pozhegu Garden Buildings

Blej një herë për përherë – banesa ideale gjendet në Pozhegu Garden Buildings

Pozhegu Brothers
Me arkitekturë moderne dhe shtëpi ekologjike, Vargu i Blertë afër qendrës së Prishtinës po bëhet lagje unike

Me arkitekturë moderne dhe shtëpi ekologjike, Vargu i Blertë afër qendrës së Prishtinës po bëhet lagje unike

Pozhegu Brothers
Shitet banesa në qendër të Prishtinës tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për katër anëtarë ID-110

Shitet banesa në qendër të Prishtinës tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për katër anëtarë ID-110

Pozhegu Brothers
Shitet banesa në qendër të Prishtinës, tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për 6 anëtarë ID-104

Shitet banesa në qendër të Prishtinës, tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për 6 anëtarë ID-104

Pozhegu Brothers
Jetoni shëndetshëm dhe dinjitetshëm edhe në kryeqytet- lagjja që po konsiderohet si “mushkëritë” e Prishtinës

Jetoni shëndetshëm dhe dinjitetshëm edhe në kryeqytet- lagjja që po konsiderohet si “mushkëritë” e Prishtinës

Pozhegu Brothers
“Vargu i Blertë”, lagjja më e sigurt, private dhe me hapësira rekreative që po promovon socializim dhe jetesë më të mirë!

“Vargu i Blertë”, lagjja më e sigurt, private dhe me hapësira rekreative që po promovon socializim dhe jetesë më të mirë!

Pozhegu Brothers
Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Në qendër të Prishtinës me 85.60m² sipërfaqe kjo banesë lëshohet me qira për zyre ID-63

Në qendër të Prishtinës me 85.60m² sipërfaqe kjo banesë lëshohet me qira për zyre ID-63

Pozhegu Brothers