LAJMI I FUNDIT:

Pozhegu Brothers

27 Artikuj

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

OFERTË SPECIALE – Shitet banesa e gatshme për banim dhe me fletë poseduese në qendër të Prishtinës ID-230

Pozhegu Brothers
Nga koncepti në realitet – krijimi i Vargut të Blertë – një testament për përsosmërinë arkitekturore me arkitekten Arlinda Rushaj

Nga koncepti në realitet – krijimi i Vargut të Blertë – një testament për përsosmërinë arkitekturore me arkitekten Arlinda Rushaj

Pozhegu Brothers
Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Pozhegu Brothers
Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Me fletë poseduese dhe në qendër të Prishtinës kjo banesë ofrohet për blerje ID-194

Pozhegu Brothers
Banesat e Pozhegu Brothers të pajisura me fletë poseduese – banorja rekomandon: Kompania është zgjidhja e duhur për banesën tuaj të re

Banesat e Pozhegu Brothers të pajisura me fletë poseduese – banorja rekomandon: Kompania është zgjidhja e duhur për banesën tuaj të re

Pozhegu Brothers
Oferta që nuk duhet humbur nga “Pozhegu Brothers”: Blej shtëpi tek “Vargu i Blertë” duke paguar 50% dhe pjesën tjetër paguaje për 3 vjet pa kamat

Oferta që nuk duhet humbur nga “Pozhegu Brothers”: Blej shtëpi tek “Vargu i Blertë” duke paguar 50% dhe pjesën tjetër paguaje për 3 vjet pa kamat

Pozhegu Brothers
Një ofertë që vjen vetëm një herë nga Pozhegu Brothers, jep banesën për shtëpinë e ëndrrave te “Vargu i Blertë”

Një ofertë që vjen vetëm një herë nga Pozhegu Brothers, jep banesën për shtëpinë e ëndrrave te “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Oferta speciale deri me 28 shkurt për blerjen e shtëpisë vetëm tek Pozhegu Brothers

Oferta speciale deri me 28 shkurt për blerjen e shtëpisë vetëm tek Pozhegu Brothers

Pozhegu Brothers
Banesa me 88.54m2 për familje katër antarëshe dhe e gatshme për banim është në shitje ID-136

Banesa me 88.54m2 për familje katër antarëshe dhe e gatshme për banim është në shitje ID-136

Pozhegu Brothers
Mos u shqetësoni për rritjen e inflacionit tek pronat e paluajtshme nëse bleni pronë tek Pozhegu Brothers

Mos u shqetësoni për rritjen e inflacionit tek pronat e paluajtshme nëse bleni pronë tek Pozhegu Brothers

Pozhegu Brothers
Blej një herë për përherë – banesa ideale gjendet në Pozhegu Garden Buildings

Blej një herë për përherë – banesa ideale gjendet në Pozhegu Garden Buildings

Pozhegu Brothers
Shitet banesa në qendër të Prishtinës tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për katër anëtarë ID-110

Shitet banesa në qendër të Prishtinës tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për katër anëtarë ID-110

Pozhegu Brothers
Shitet banesa në qendër të Prishtinës, tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për 6 anëtarë ID-104

Shitet banesa në qendër të Prishtinës, tek vatra e Muhaxherëve, e dedikuar për 6 anëtarë ID-104

Pozhegu Brothers
“Vargu i Blertë”, lagjja më e sigurt, private dhe me hapësira rekreative që po promovon socializim dhe jetesë më të mirë!

“Vargu i Blertë”, lagjja më e sigurt, private dhe me hapësira rekreative që po promovon socializim dhe jetesë më të mirë!

Pozhegu Brothers
Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Ofertë speciale për një shtëpi luksoze dykatëshe në lagjen “Vargu i Blertë”

Pozhegu Brothers
Në qendër të Prishtinës me 85.60m² sipërfaqe kjo banesë lëshohet me qira për zyre ID-63

Në qendër të Prishtinës me 85.60m² sipërfaqe kjo banesë lëshohet me qira për zyre ID-63

Pozhegu Brothers
Pozhegu Brothers prezanton Vargun e Blertë – shtëpinë ekologjike në zemër të Taukbahçes

Pozhegu Brothers prezanton Vargun e Blertë – shtëpinë ekologjike në zemër të Taukbahçes

Marketing
Kompleksi Pozhegu Garden Builidings – standard i ri për komplekse të sigurta dhe të rehatshme

Kompleksi Pozhegu Garden Builidings – standard i ri për komplekse të sigurta dhe të rehatshme

Marketing
Objektet e ” Pozhegu Brothers” të sigurta edhe në raste të tërmeteve

Objektet e ” Pozhegu Brothers” të sigurta edhe në raste të tërmeteve

Marketing
Pozhegu Brothers nënshkruan kontratën e parë për sponsorizim

Pozhegu Brothers nënshkruan kontratën e parë për sponsorizim

Futsall
Për herë të parë #MaketaDay nga Pozhegu Brothers

Për herë të parë #MaketaDay nga Pozhegu Brothers

Marketing
Komuna jep katër leje të përdorimit, “Pozhegu Brothers” pajiset me një

Komuna jep katër leje të përdorimit, “Pozhegu Brothers” pajiset me një

Marketing
Pozhegu Brothers krijon “Vatrën e Muhaxherëve” në Prishtinë

Pozhegu Brothers krijon “Vatrën e Muhaxherëve” në Prishtinë

Marketing