LAJMI I FUNDIT:

Njoftim për shitje përmes ankandit publik

Njoftim për shitje përmes ankandit publik

Gjykata Themelore, Departamenti për çështje Ekonomike në Prishtinë, në procedurën e falimentimit, përmes aktvendimit II.L. 2/16, në seancën e datës 08.02.2019, ka vendosur për shitjen e aseteve të shoqërisë Coresteel sh.p.k., me numër të regjistrimit të biznesit 70758695 dhe ka udhëzuar administratorin e falimentimit ta organizojë shitjen përmes ankandit publik.

Objekti i ankandit: Asetet e shoqërisë Coresteel sh.p.k., NRB 70758695

Përshkrimi i objektit: Asetet e shoqërisë Coresteel sh.p.k., me seli në Stacioni i Trenit, Vushtrri (Fabrika e llamarinës, ish-Llamkos). Shoqëria ka në pronësi tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit si dhe makineri e pajisje.

Çmimi minimal: 4.800.000,00 euro (me fjalë: Katër milionë e tetëqind mijë euro)

Termini dhe vendi: Ankandi do të zhvillohet më datë 15.04.2019, duke filluar nga ora 10:00. Vendi i ankandit to t’i kumtohet ofertuesve te parakualifikuar.

Vërejtje me rëndësi: Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në ankand duhet të parakualifikohen së paku 7 ditë para datës së ankandit, duke dorëzuar dokumente personale ose të shoqërisë dhe ta paguajnë depozitën për pjesëmarrje ne ankand të caktuar nga administratori. Kërkesat për dokumente për pjesëmarrje në ankand duhet të bëhen me shkrim tek administratori i falimentimit Virtyt Ibrahimaga, deri më 04.04.2019 ne: e-mailin: insol@lawfirm-vi.com. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Foleja
3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

Volvo Kosova
Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Ekonomi
Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Ekonomi
Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Ekonomi
Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

99esim.com
Kalo në kategori