Shumë herë na ndodh të dëgjojmë persona të ndryshëm duke diskutuar për shëndetin dhe për ndërlidhjen e tij me gjërat që konsumojmë, por a keni dëgjuar se frutat janë çelësi për një jetë të shëndetshme, e në mesin e tyre nuk ka se si mos të jetë edhe kajsia.

Nektari i kajsive konsiderohet si lëngu i artë i vlerave shëndetësore, një emërtim të tillë ja kanë  dhënë dobitë e saj, sepse kajsitë përmbajnë vitaminë C, e cila ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës, ndihmon në mbajtjen e flokëve të fortë dhe me shkëlqim, po ashtu lëngu i kajsisë përmban një sasi të konsiderueshme kalciumi, hekuri, bakri, fosfori dhe mangani, të gjitha këto janë thelbësore për ti mbajtur të forta kockat.

Lëngu i kajsisë rekomandohet edhe për shëndetin mendor, ndihmon në zbutjen e simptomave të anemisë, mund të ndihmojë në mbrojtjen nga kanceri, mbron zemrën tuaj nga goditjet, ateroskleroza dhe sulmet në zemër. Po ashtu sipas disa studimeve është konstatuar se çrregullimet e syrit mund të zgjidhen duke konsumuar rregullisht lëngun e kajsisë.

Andaj për një shëndet të plotë dhe si rrjedhojë jetëgjatësi konsumoni lëng kajsie Coop i prodhuar me kajsi të korrura në nivelin e duhur të pjekurisë, të zgjedhura me kujdes për t’ju ofruar mirësi dhe shije në çdo gllënjkë.

Një lëng të tillë me vlera gjithëpërfshirëse, pa ngjyrë artificiale dhe pa konservues mund të gjeni në rrjetin e marketeve Super Viva.
?pm=776518&lid=24286538