Me datë 26 shkurt, në qytetin e Gjilanit, JYSK rihapë dyqanin me konceptin unik e krejtësisht të ri.

Kjo atmosferë e re skandinave ju jep një eksperiencë frymëzuese të blerjes me një dizajn minimalist dhe elegant të dyqanit. Përveç mënyrës më efikase të ekspozimit të produkteve, theksi është edhe në ndriçimin më të mirë, dyshemetë prej druri dhe qartësi më të madhe të dyqanit.

JYSK ofron zbritje deri në 60% në të gjitha dyqanet e saja nga data 26 shkurt deri më 11 mars ku qytetarët do të munden ta shijojnë përvojën skandinave të blerjes me çmime të volitshme. Si dhe, me rastin e rihapjes se kësaj pike në dyqanin e Gjilanit, JYSK nga data 26 deri me 28 shkurt ofron ekstra 10% zbritje në të gjitha produktet, edhe në ato me zbritje (përveq produkteve Everyday Low Price të cilat janë çdo ditë me çmim të ulët).

Produkte për dhomë të fjetjes, ngrënies, ndenjes, banjos, për zyre e shumëçka tjetër përfshihet në këtë ofertë, prandaj mos e humbni shansin!

Njëkohësisht, JYSK i fton të gjithë ta vizitojnë pikën e re në Gjilan, ku stafi mikpritës do t’ju ndihmojë t’i bëni zgjedhjet e duhura për shtëpinë tuaj. Rihapja bëhet me datë 26 shkurt, e premte, ora 10:00!