0Shares

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) i ka parashtruar një kërkesë George Ozburn, ministër i financave të Anglisë nga i cili ka kërkuar shitjen e 39 për qind të aksioneve shtetërore të bankës angleze Loydz dhe 81 për qind të bankës Royal Bank të Skocisë.

Sipas një raporti vjetor të publikuar nga FMN, ky propozim është dhënë për përmirësimin e rritjes ekonomike në Angli.

Vlen të theksohet se qeveria angleze për blerjen e aksioneve të bankës Royal Bank të Skocisë, nga taksapaguesit anglezë ka shpenzuar 45.5 miliardë sterlina. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)