LAJMI I FUNDIT:

Çfarë të vizitosh

Shteti më i lirë për të jetuar: Një biletë për transportin publik kushton 3 centë, dreka 22 centë, ndërsa qiraja mujore 60 euro

Shteti më i lirë për të jetuar: Një biletë për transportin publik kushton 3 centë, dreka 22 centë, ndërsa qiraja mujore 60 euro

Çfarë të vizitosh
Ky vend do të kalojë Francën si destinacioni më i vizituar në botë

Ky vend do të kalojë Francën si destinacioni më i vizituar në botë

Çfarë të vizitosh
Ky është qyteti më aromatik në Evropë. Kur të lexoni titullin, me siguri do të mendoni: “Epo, qytetet nuk mbajnë erë”

Ky është qyteti më aromatik në Evropë. Kur të lexoni titullin, me siguri do të mendoni: “Epo, qytetet nuk mbajnë erë”

Çfarë të vizitosh
Një natë në këtë hotel kushton 19 mijë euro. Këtu flini, hani dhe pini me kafshët e detit

Një natë në këtë hotel kushton 19 mijë euro. Këtu flini, hani dhe pini me kafshët e detit

Çfarë të vizitosh
U zgjodh plazhi më i mirë në Evropë, por nuk është tamam një vend tipik për pushime verore

U zgjodh plazhi më i mirë në Evropë, por nuk është tamam një vend tipik për pushime verore

Çfarë të vizitosh
Zbulohen qytetet me erën më të mirë në Evropë. I pari është ndër më të vjetrit në botë

Zbulohen qytetet me erën më të mirë në Evropë. I pari është ndër më të vjetrit në botë

Çfarë të vizitosh
Vendi më i vizituar në botë: Qendra tregtare nëpër të cilën kanë kaluar 105 milionë njerëz

Vendi më i vizituar në botë: Qendra tregtare nëpër të cilën kanë kaluar 105 milionë njerëz

Çfarë të vizitosh
Ishulli i Pashkëve: Një vend i çuditshëm ku ndodhet aeroporti më i izoluar në botë

Ishulli i Pashkëve: Një vend i çuditshëm ku ndodhet aeroporti më i izoluar në botë

Çfarë të vizitosh
Lugina e Vdekjes është bërë me një liqeni të ri të pazakontë që po mbushet me një shpejtësi deri tani të paparë

Lugina e Vdekjes është bërë me një liqeni të ri të pazakontë që po mbushet me një shpejtësi deri tani të paparë

Çfarë të vizitosh
Ky është qyteti më i vizituar në vitin 2023: E vizituan më shumë se njëzet milionë turistë

Ky është qyteti më i vizituar në vitin 2023: E vizituan më shumë se njëzet milionë turistë

Çfarë të vizitosh
Kjo është shtëpia më e vetmuar në botë: Ndodhet në një ishull të shkretë dhe ja kush jeton në të

Kjo është shtëpia më e vetmuar në botë: Ndodhet në një ishull të shkretë dhe ja kush jeton në të

Çfarë të vizitosh
Eksploroni Madridin si një vendas: E gjithë ajo që duhet të vizitoni në kryeqytetin spanjoll në një udhëtim tre ditor

Eksploroni Madridin si një vendas: E gjithë ajo që duhet të vizitoni në kryeqytetin spanjoll në një udhëtim tre ditor

Çfarë të vizitosh
Do të befasoheni: Shumica e qyteteve që konsiderohen miqësore nuk janë në Evropë

Do të befasoheni: Shumica e qyteteve që konsiderohen miqësore nuk janë në Evropë

Çfarë të vizitosh
Janë shpallur vendet më të mira të skive në Evropë: Këto janë vetëm disa prej tyre

Janë shpallur vendet më të mira të skive në Evropë: Këto janë vetëm disa prej tyre

Çfarë të vizitosh
Nuk jeni në një lidhje dhe nuk keni me kë të udhëtoni? Qytetet më të mira në Evropë për beqarët, përfshihet edhe Tirana

Nuk jeni në një lidhje dhe nuk keni me kë të udhëtoni? Qytetet më të mira në Evropë për beqarët, përfshihet edhe Tirana

Çfarë të vizitosh
Burgu ku njerëzit shkojnë vullnetarisht: Ata flenë në dysheme dhe paguajnë për gjithçka në fund

Burgu ku njerëzit shkojnë vullnetarisht: Ata flenë në dysheme dhe paguajnë për gjithçka në fund

Çfarë të vizitosh
Pesë qytetet me ajrin më të pastër në Evropë

Pesë qytetet me ajrin më të pastër në Evropë

Çfarë të vizitosh
Ishulli i fantazmave, një vend ku pasqyrat ishin të ndaluara

Ishulli i fantazmave, një vend ku pasqyrat ishin të ndaluara

Çfarë të vizitosh
Vendet më të vizituara në vitin 2023: Shtetet evropiane janë në tri vendet e para

Vendet më të vizituara në vitin 2023: Shtetet evropiane janë në tri vendet e para

Çfarë të vizitosh
I pari në botë: Një shteg inteligjent me ajër të kondicionuar 93 km i gjatë për këmbësorët dhe çiklistët

I pari në botë: Një shteg inteligjent me ajër të kondicionuar 93 km i gjatë për këmbësorët dhe çiklistët

Çfarë të vizitosh
Nuk është më Amsterdami, pas gjashtë vitesh një qytet tjetër ia merr titullin për më atraktivin në Evropë

Nuk është më Amsterdami, pas gjashtë vitesh një qytet tjetër ia merr titullin për më atraktivin në Evropë

Çfarë të vizitosh
Të gjithë duan të shpërngulen në këto qytete të botës

Të gjithë duan të shpërngulen në këto qytete të botës

Çfarë të vizitosh
Tri vendet evropiane që mund t’i vizitoni brenda tri sekondash

Tri vendet evropiane që mund t’i vizitoni brenda tri sekondash

Çfarë të vizitosh
Nga pesë qytetet më të mira për të jetuar, vetëm një ndodhet në Evropë

Nga pesë qytetet më të mira për të jetuar, vetëm një ndodhet në Evropë

Çfarë të vizitosh