LAJMI I FUNDIT:

Çfarë të vizitosh - Faqja 2

Me një kapacitet prej 800 mijë besimtarësh, është drejt përfundimit xhamia e tretë më e madhe në botë

Me një kapacitet prej 800 mijë besimtarësh, është drejt përfundimit xhamia e tretë më e madhe në botë

Çfarë të vizitosh
Sekrete dhe mistere: E vërteta e gjashtë ndërtesave më të famshme në botë

Sekrete dhe mistere: E vërteta e gjashtë ndërtesave më të famshme në botë

Çfarë të vizitosh
Nëse vendosni ta vizitoni, ky vend ju ofron 158 € si shpërblim

Nëse vendosni ta vizitoni, ky vend ju ofron 158 € si shpërblim

Çfarë të vizitosh
Në njërin nuk lejohet të vdesësh: Pesë qytetet më të pazakonshme në botë

Në njërin nuk lejohet të vdesësh: Pesë qytetet më të pazakonshme në botë

Çfarë të vizitosh
Ku shkojnë flamengot: Parajsa në Evropë, përsosmëri për zogjtë që magjepsin me elegancë

Ku shkojnë flamengot: Parajsa në Evropë, përsosmëri për zogjtë që magjepsin me elegancë

Çfarë të vizitosh
Pishina më e lartë pafundësisht në botë, me një pamje spektakolare nga 360 gradë

Pishina më e lartë pafundësisht në botë, me një pamje spektakolare nga 360 gradë

Çfarë të vizitosh
Këto ura që arritën të mbijetojnë për disa shekuj, janë objekt i besimeve, legjendave dhe adhurimeve të pazakonta

Këto ura që arritën të mbijetojnë për disa shekuj, janë objekt i besimeve, legjendave dhe adhurimeve të pazakonta

Çfarë të vizitosh
I zjarrtë dhe kontrovers: Një festival shekullor në të cilën kuajt kalojnë nëpër zjarr

I zjarrtë dhe kontrovers: Një festival shekullor në të cilën kuajt kalojnë nëpër zjarr

Çfarë të vizitosh
Shkencëtarët nuk kanë arritur të zbulojnë kur është ndërtuar kjo piramidë në Greqi, as cili ka qenë qëllimi i saj

Shkencëtarët nuk kanë arritur të zbulojnë kur është ndërtuar kjo piramidë në Greqi, as cili ka qenë qëllimi i saj

Çfarë të vizitosh
Detaje nga hoteli më futurist në botë – që do të hapet vitin e ardhshëm!

Detaje nga hoteli më futurist në botë – që do të hapet vitin e ardhshëm!

Çfarë të vizitosh
Hoteli i parë dhe më i famshëm i bërë nga akulli: Një eksperiencë e paharrueshme pret mysafirët në dhoma

Hoteli i parë dhe më i famshëm i bërë nga akulli: Një eksperiencë e paharrueshme pret mysafirët në dhoma

Çfarë të vizitosh
Me vijat e tij rozë dhe të verdha, “Mali i ylberit” duket sikur i përket një planeti tjetër

Me vijat e tij rozë dhe të verdha, “Mali i ylberit” duket sikur i përket një planeti tjetër

Çfarë të vizitosh
Ai ishte një zjarrvënës që shkatërroi një nga shtatë mrekullitë e botës antike – sot një sindromë mban emrin e tij

Ai ishte një zjarrvënës që shkatërroi një nga shtatë mrekullitë e botës antike – sot një sindromë mban emrin e tij

Çfarë të vizitosh
Misteri i qytetit të harruar nëntokësor: Bunkeri më i madh nëntokësor që mund të strehojë 20 mijë njerëz

Misteri i qytetit të harruar nëntokësor: Bunkeri më i madh nëntokësor që mund të strehojë 20 mijë njerëz

Çfarë të vizitosh
Një histori e pazakontë e një ishulli i cili ndërron shtetin të cilit i takon çdo gjashtë muaj

Një histori e pazakontë e një ishulli i cili ndërron shtetin të cilit i takon çdo gjashtë muaj

Çfarë të vizitosh
“Ujëra të çmendura”, një fenomen që e bën detin të sillet si lumë

“Ujëra të çmendura”, një fenomen që e bën detin të sillet si lumë

Çfarë të vizitosh
Mrekulli të natyrës: Shkëmbinjtë e 12 Apostujve – atraksioni turistik i Australisë

Mrekulli të natyrës: Shkëmbinjtë e 12 Apostujve – atraksioni turistik i Australisë

Çfarë të vizitosh
Nga kremacionet deri në festime: Një udhëtim në qytetin e shenjtë, të cilin duhet vizituar së paku një herë në jetë

Nga kremacionet deri në festime: Një udhëtim në qytetin e shenjtë, të cilin duhet vizituar së paku një herë në jetë

Çfarë të vizitosh
Wellness që sfidon gravitacionin: Një objekt me kulm të kthyer poshtë në një hotel në Alpe

Wellness që sfidon gravitacionin: Një objekt me kulm të kthyer poshtë në një hotel në Alpe

Çfarë të vizitosh
Ishulli misterioz ku iu ndalohet hyrja “njerëzve të zakonshëm”

Ishulli misterioz ku iu ndalohet hyrja “njerëzve të zakonshëm”

Çfarë të vizitosh
“Rruga e vdekjes” – çdo metër është një aventurë e veçantë

“Rruga e vdekjes” – çdo metër është një aventurë e veçantë

Çfarë të vizitosh
Një shtëpi trekatëshe për ata që ëndërrojnë jetën në det

Një shtëpi trekatëshe për ata që ëndërrojnë jetën në det

Çfarë të vizitosh
Shtetet botërore që nuk kanë lumenj

Shtetet botërore që nuk kanë lumenj

Çfarë të vizitosh
Vjena rikthehet si qyteti më i mirë për jetesë në botë – gjashtë nga top 10 vendet në listë janë nga Evropa

Vjena rikthehet si qyteti më i mirë për jetesë në botë – gjashtë nga top 10 vendet në listë janë nga Evropa

Çfarë të vizitosh