LAJMI I FUNDIT:

Këshilla dhe ide

Dy ide kreative për t’i vendosur pikturat në shtëpi

Dy ide kreative për t’i vendosur pikturat në shtëpi

Këshilla dhe ide
Mos i lani në makinë larëse enësh: Një eksperte zbuloi mënyrën më të mirë për të pastruar enët e pjekjes

Mos i lani në makinë larëse enësh: Një eksperte zbuloi mënyrën më të mirë për të pastruar enët e pjekjes

Këshilla dhe ide
Si të shpëtoni një herë e mirë nga invadimi i grerëzave në tarracë – pa pesticide dhe pa helme

Si të shpëtoni një herë e mirë nga invadimi i grerëzave në tarracë – pa pesticide dhe pa helme

Këshilla dhe ide
Pse nuk duhet t’i hidhni lëvoret e patateve? Mund t’ju ndihmojë të zgjidhni një problem në shtëpi

Pse nuk duhet t’i hidhni lëvoret e patateve? Mund t’ju ndihmojë të zgjidhni një problem në shtëpi

Këshilla dhe ide
Largimi i njollave të zakonshme me produkte shtëpiake

Largimi i njollave të zakonshme me produkte shtëpiake

Këshilla dhe ide
Saunë në shtëpinë tuaj: Relaksohuni në çdo kohë!

Saunë në shtëpinë tuaj: Relaksohuni në çdo kohë!

Këshilla dhe ide
Shtrirja e parketit: Çfarë lloj parketi duhet të keni në shtëpinë apo banesën tuaj?

Shtrirja e parketit: Çfarë lloj parketi duhet të keni në shtëpinë apo banesën tuaj?

Këshilla dhe ide
Dru në banjë – lavamanë dhe vaska në një kombinim të parezistueshëm të qeramikës dhe drurit

Dru në banjë – lavamanë dhe vaska në një kombinim të parezistueshëm të qeramikës dhe drurit

Këshilla dhe ide
Si të bëni një garazh të këndshëm me një kuzhinë verore dhe një tarracë për t’u ndenjur me miq

Si të bëni një garazh të këndshëm me një kuzhinë verore dhe një tarracë për t’u ndenjur me miq

Këshilla dhe ide
Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Kushtojini vëmendje: Si e dini që keni vendosur shumë detergjent në rrobalarëse?

Këshilla dhe ide
A e përdorni edhe ju sirtarin e shporetit për vendosjen e enëve? E keni gabim!

A e përdorni edhe ju sirtarin e shporetit për vendosjen e enëve? E keni gabim!

Këshilla dhe ide
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Uthullën e mollës përzieni me dy përbërës: Pluhuri më nuk do të mblidhet në shtëpi!

Uthullën e mollës përzieni me dy përbërës: Pluhuri më nuk do të mblidhet në shtëpi!

Këshilla dhe ide
Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Këshilla dhe ide
Nuk shërben vetëm për të hequr manikyrin e thonjve: Pesë mënyra të shkëlqyera për ta përdorur acetonin në shtëpi

Nuk shërben vetëm për të hequr manikyrin e thonjve: Pesë mënyra të shkëlqyera për ta përdorur acetonin në shtëpi

Këshilla dhe ide
Këshilla e disenjatorëve për rregullimin e kuzhinës: Katër ngjyra që nuk duhet t’i përdorni kurrë

Këshilla e disenjatorëve për rregullimin e kuzhinës: Katër ngjyra që nuk duhet t’i përdorni kurrë

Këshilla dhe ide
Kur rrezatimi nga kabllot vazhduese është më i fortë? Sa pajisje mund të lidhen dhe ku është e sigurt për t’i mbajtur ato

Kur rrezatimi nga kabllot vazhduese është më i fortë? Sa pajisje mund të lidhen dhe ku është e sigurt për t’i mbajtur ato

Këshilla dhe ide
Si të bëhet shtëpia juaj sa më e këndshme: Këto pesë ngjyra nuk duhet t’i keni në banesën tuaj

Si të bëhet shtëpia juaj sa më e këndshme: Këto pesë ngjyra nuk duhet t’i keni në banesën tuaj

Këshilla dhe ide
Asnjëherë mos e lini çelësin në bravë në pjesën e brendshme të derës, kjo nuk do t’i pengojë hajdutët – përkundrazi

Asnjëherë mos e lini çelësin në bravë në pjesën e brendshme të derës, kjo nuk do t’i pengojë hajdutët – përkundrazi

Këshilla dhe ide
Pse duhet ta mbajmë gjithmonë të mbyllur derën e banjës sipas Feng Shui?

Pse duhet ta mbajmë gjithmonë të mbyllur derën e banjës sipas Feng Shui?

Këshilla dhe ide
Poçi që shpenzon më pak rrymë, por përmban kimikate të dëmshme

Poçi që shpenzon më pak rrymë, por përmban kimikate të dëmshme

Këshilla dhe ide
Si të kuptoni se ena juaj është e sigurt për t’u ngrohur në një furrë me mikrovalë

Si të kuptoni se ena juaj është e sigurt për t’u ngrohur në një furrë me mikrovalë

Këshilla dhe ide
Pse grepi metalik në metër është gjithmonë pak i lirshëm?

Pse grepi metalik në metër është gjithmonë pak i lirshëm?

Këshilla dhe ide
Mos prisni që të shfaqet era e pakëndshme: Llojet e rrobave që duhet t’i çoni në pastrim kimik

Mos prisni që të shfaqet era e pakëndshme: Llojet e rrobave që duhet t’i çoni në pastrim kimik

Këshilla dhe ide