LAJMI I FUNDIT:

Të njohim produktet

Kombinimi i peshkut me këto ushqime nuk është i shëndetshëm

Kombinimi i peshkut me këto ushqime nuk është i shëndetshëm

Të njohim produktet
Mos hani kurrë dredhëza që nuk janë larë mirë! Një bakter i rrezikshëm fshihet në to

Mos hani kurrë dredhëza që nuk janë larë mirë! Një bakter i rrezikshëm fshihet në to

Të njohim produktet
Mollët janë plot sheqer – a bën t’i hamë dhe sa janë të shëndetshme

Mollët janë plot sheqer – a bën t’i hamë dhe sa janë të shëndetshme

Të njohim produktet
Sa kohë bën të qëndrojë vera në frigorifer?

Sa kohë bën të qëndrojë vera në frigorifer?

Të njohim produktet
Uthulla e mollës mund t’jua shkatërrojë organet: Kështu kurrë nuk bën ta përdorni!

Uthulla e mollës mund t’jua shkatërrojë organet: Kështu kurrë nuk bën ta përdorni!

Të njohim produktet
Kardiologu tregon se cili djathë është i mirë për shëndetin e zemrës

Kardiologu tregon se cili djathë është i mirë për shëndetin e zemrës

Të njohim produktet
Inulina, kujdestare e shëndetit të zorrëve dhe mëlçisë – një probiotik që ka një efekt të dobishëm në trup

Inulina, kujdestare e shëndetit të zorrëve dhe mëlçisë – një probiotik që ka një efekt të dobishëm në trup

Të njohim produktet
Tetë ushqime që tregtohen si ‘të mira’, ju bëjnë të shtoni peshë?

Tetë ushqime që tregtohen si ‘të mira’, ju bëjnë të shtoni peshë?

Të njohim produktet
Ky vaj është më i miri për fërgim: Gjithashtu mbron zemrën dhe redukton simptomat e ekzemës

Ky vaj është më i miri për fërgim: Gjithashtu mbron zemrën dhe redukton simptomat e ekzemës

Të njohim produktet
Sa kafeinë përmban çaji i gjelbër? Ja çfarë duhet të dini para konsumimit

Sa kafeinë përmban çaji i gjelbër? Ja çfarë duhet të dini para konsumimit

Të njohim produktet
Nuk është mirë të përdorni xhenxhefil në baza ditore dhe kjo vlen veçanërisht për disa grupe njerëzish

Nuk është mirë të përdorni xhenxhefil në baza ditore dhe kjo vlen veçanërisht për disa grupe njerëzish

Të njohim produktet
Kafja më e fortë në botë: Shitet me paralajmërim dhe të jep “ndjesinë e pathyeshmërisë”

Kafja më e fortë në botë: Shitet me paralajmërim dhe të jep “ndjesinë e pathyeshmërisë”

Të njohim produktet
Cili është ndryshimi midis kripës së detit dhe klorurit të natriumit?

Cili është ndryshimi midis kripës së detit dhe klorurit të natriumit?

Të njohim produktet
Farat chia përmbajnë zero për qind kolesterinë: A është e mundur të humbim peshë shpejt nëse i hamë

Farat chia përmbajnë zero për qind kolesterinë: A është e mundur të humbim peshë shpejt nëse i hamë

Të njohim produktet
I konsumojmë shumë shpesh: Ushqimet që nuk i shërbejnë dendësisë së eshtrave

I konsumojmë shumë shpesh: Ushqimet që nuk i shërbejnë dendësisë së eshtrave

Të njohim produktet
Dy ushqime ‘të shëndetshme’ që mund ta rritin nivelin e sheqerit në gjak dhe të çojnë në shtim të peshës

Dy ushqime ‘të shëndetshme’ që mund ta rritin nivelin e sheqerit në gjak dhe të çojnë në shtim të peshës

Të njohim produktet
Dy pijet që nuk preferohen për mëngjes, shkaktojnë inflamacion dhe fryrje

Dy pijet që nuk preferohen për mëngjes, shkaktojnë inflamacion dhe fryrje

Të njohim produktet
Për sa kohë mund t’i ruani verërat

Për sa kohë mund t’i ruani verërat

Të njohim produktet
Gjashtë simptoma të qarta që tregojnë intolerancën ndaj glutenit

Gjashtë simptoma të qarta që tregojnë intolerancën ndaj glutenit

Të njohim produktet
Ushqimet që duhet t’i hamë në të njëjtën ditë kur i gatuajmë ose i hapim

Ushqimet që duhet t’i hamë në të njëjtën ditë kur i gatuajmë ose i hapim

Të njohim produktet
Lëngjet e pemëve që rritin nivelet e sheqerit në gjak dhe çojnë në shtim të peshës

Lëngjet e pemëve që rritin nivelet e sheqerit në gjak dhe çojnë në shtim të peshës

Të njohim produktet
Defekte të lidhura me taninën në verë

Defekte të lidhura me taninën në verë

Të njohim produktet
Jeni pa energji dhe ndieni lodhje? Ushqimet që mungojnë në dietën tuaj

Jeni pa energji dhe ndieni lodhje? Ushqimet që mungojnë në dietën tuaj

Të njohim produktet
Dy erëza që mund t’i shtoni në kafe çdo mëngjes për një metabolizëm më të shpejtë

Dy erëza që mund t’i shtoni në kafe çdo mëngjes për një metabolizëm më të shpejtë

Të njohim produktet