LAJMI I FUNDIT:

Komunat

Qeveria e RMV-së ndan mjete për shkollën e fshatit Sellcë

Qeveria e RMV-së ndan mjete për shkollën e fshatit Sellcë

Komunat
Komuna Mavrovë dhe Rostushë kërkon që të shpallet gjendje krize për shkak të pranisë së shtuar të arinjve

Komuna Mavrovë dhe Rostushë kërkon që të shpallet gjendje krize për shkak të pranisë së shtuar të arinjve

Komunat
Komuna e Tetovës: Në shkollat mungojnë mbi 45,000 libra, nxënësit po përballen me vështirësi

Komuna e Tetovës: Në shkollat mungojnë mbi 45,000 libra, nxënësit po përballen me vështirësi

Komunat
Në Dibër ulet interesimi për blerjen e druve

Në Dibër ulet interesimi për blerjen e druve

Komunat
Kompania sllovene do të menaxhojë me mbeturinat në Tetovë

Kompania sllovene do të menaxhojë me mbeturinat në Tetovë

Komunat
Komuna e Tetovës: Dikush po e prish atë që po bëjmë për Tetovën tonë

Komuna e Tetovës: Dikush po e prish atë që po bëjmë për Tetovën tonë

Komunat
Kërcënuan kryetarin e Komunës së Gazi Babës, arrestohen tre persona

Kërcënuan kryetarin e Komunës së Gazi Babës, arrestohen tre persona

Komunat
Banorët e Karshiakës në protestë, kërkojnë zgjidhje për deponinë “Drislla”

Banorët e Karshiakës në protestë, kërkojnë zgjidhje për deponinë “Drislla”

Komunat
Rrënohet një objekt pa leje në Gazi Babë të Shkupit, do të ndërtohet çerdhe

Rrënohet një objekt pa leje në Gazi Babë të Shkupit, do të ndërtohet çerdhe

Komunat
Zjarrfikësit e Kumanovës dje kanë shuar pesë zjarre

Zjarrfikësit e Kumanovës dje kanë shuar pesë zjarre

Komunat
Për një muaj, SPB Tetovë ka sanksionuar mbi 1600 shkelje të rregullave në komunikacion

Për një muaj, SPB Tetovë ka sanksionuar mbi 1600 shkelje të rregullave në komunikacion

Komunat
Komuna e Gostivarit me Qendër për Mbrojtje të Viktimave të Dhunës në Familje

Komuna e Gostivarit me Qendër për Mbrojtje të Viktimave të Dhunës në Familje

Komunat
Komuna e Gostivarit: Çdo investim në arsim është investim për të ardhmen

Komuna e Gostivarit: Çdo investim në arsim është investim për të ardhmen

Komunat
Të premten në Tetovë do të bëhet dezinsektim tokësor

Të premten në Tetovë do të bëhet dezinsektim tokësor

Komunat
Banorët e Nikushtakut kërkojnë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit Komunal të Likovës për shkak të deponisë

Banorët e Nikushtakut kërkojnë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit Komunal të Likovës për shkak të deponisë

Komunat
Komuna e Gostivarit: Vijojnë aksionet për pastrimin e deponive ilegale

Komuna e Gostivarit: Vijojnë aksionet për pastrimin e deponive ilegale

Komunat
Kasami: Ftesa e gjykatës, e orkestruar nga pushteti

Kasami: Ftesa e gjykatës, e orkestruar nga pushteti

Komunat
Stuhi në Prespë dhe Resnje, dëmtohen mollët dhe kulturat tjera bujqësore

Stuhi në Prespë dhe Resnje, dëmtohen mollët dhe kulturat tjera bujqësore

Komunat
Lokalizohet zjarri në afërsi të fshatit Lubin në Saraj

Lokalizohet zjarri në afërsi të fshatit Lubin në Saraj

Komunat
Zvogëlohet numri i parashkollorëve në Strugë, 50 më pak se viti i kaluar

Zvogëlohet numri i parashkollorëve në Strugë, 50 më pak se viti i kaluar

Komunat
Ende del zjarr dhe tym nga deponia e djegur afër Tetovës, Pollogu nën tym

Ende del zjarr dhe tym nga deponia e djegur afër Tetovës, Pollogu nën tym

Komunat
Strugë, nuk miratohet deklarata kundër Merkos

Strugë, nuk miratohet deklarata kundër Merkos

Komunat
Komuna e Tetovës: Shmangni daljet në hapësira publike dhe qëndroni brenda

Komuna e Tetovës: Shmangni daljet në hapësira publike dhe qëndroni brenda

Komunat
Tetova me ajër ekstrem të ndotur

Tetova me ajër ekstrem të ndotur

Komunat