LAJMI I FUNDIT:
Rahatoj kamt’ qysh është ma s’miri këtë verë

Rahatoj kamt’ qysh është ma s’miri këtë verë

Melodia Px
Secila më e mirë se tjetra

Secila më e mirë se tjetra

Melodia Px
Pse çdo prind duhet të zgjedhë këpucët apo atletet Reebok në Melodia Px për fëmijët e tyre?!

Pse çdo prind duhet të zgjedhë këpucët apo atletet Reebok në Melodia Px për fëmijët e tyre?!

Melodia Px
Eksploro natyrën dhe ngjit majat me çizmet e duhura

Eksploro natyrën dhe ngjit majat me çizmet e duhura

Melodia Px
Formësoje trupin me peshën Martes

Formësoje trupin me peshën Martes

Melodia Px
Rehatohu n’plazh mirë dhe lirë

Rehatohu n’plazh mirë dhe lirë

Melodia Px
Për çfarë vibes je – Summer Vibes apo Good Vibes?

Për çfarë vibes je – Summer Vibes apo Good Vibes?

Melodia Px
Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Melodia Px
Për 1 Maj bjen gjithë shi! Rri gati se ma mirë e ki!

Për 1 Maj bjen gjithë shi! Rri gati se ma mirë e ki!

Melodia Px
Kudo që ecni për 1 Maj, ecni rehatshëm

Kudo që ecni për 1 Maj, ecni rehatshëm

Melodia Px
Eksploro natyrën me pajisjet e duhura

Eksploro natyrën me pajisjet e duhura

Melodia Px
E jotja është mu koncentru, e karriges Gaming me t’rahatu

E jotja është mu koncentru, e karriges Gaming me t’rahatu

Jysk
Karrige që ta relakson mendjen dhe trupin

Karrige që ta relakson mendjen dhe trupin

Jysk
Knaqja zemrën vetit: Bli fustanin me zbritje në Melodia Px

Knaqja zemrën vetit: Bli fustanin me zbritje në Melodia Px

Melodia Px
Autobusi bon me t’ik, a kjo bluzë me zbritje hiç kërqysh!

Autobusi bon me t’ik, a kjo bluzë me zbritje hiç kërqysh!

Melodia Px
Sako nga MelodiaPx që t’shton vetëbesim!

Sako nga MelodiaPx që t’shton vetëbesim!

Melodia Px
A don mu dok zojë për bajram?

A don mu dok zojë për bajram?

Melodia Px
Boja dhuratë vetit para se m’ja bo miletit

Boja dhuratë vetit para se m’ja bo miletit

Melodia Px
I pembe apo i kaftë, dytë t’bojnë modele

I pembe apo i kaftë, dytë t’bojnë modele

Melodia Px
Madam, stili jot lyp këpucë franceze?

Madam, stili jot lyp këpucë franceze?

Melodia Px
E zezë klasike, krejt sytë n’ty

E zezë klasike, krejt sytë n’ty

Melodia Px
Papuçe që t’flen kama n’to- Porositni me zbritje në Telegrafi Deals

Papuçe që t’flen kama n’to- Porositni me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Kapni zbritjen – atletet Nike për meshkuj tash me zbritje në Telegrafi Deals!

Kapni zbritjen – atletet Nike për meshkuj tash me zbritje në Telegrafi Deals!

Melodia Px
Kur nuk blen për vete, nuk blen as për kojshi – që do të thotë shfrytëzoje zbritjen në Telegrafi Deals

Kur nuk blen për vete, nuk blen as për kojshi – që do të thotë shfrytëzoje zbritjen në Telegrafi Deals

Melodia Px