LAJMI I FUNDIT:

Trajnime

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Hallakate
Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Përfitoni nga zbritja me Telegrafi Deals për trajnim në menaxhimin e rrjeteve sociale në Hallakate

Hallakate
Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 20% zbritje nga Telegrafi Deals

Hallakate
Fuqizo aftësitë e shitjes dhe menaxheriale – përfito nga zbritja e Telegrafi Deals

Fuqizo aftësitë e shitjes dhe menaxheriale – përfito nga zbritja e Telegrafi Deals

Denis Gafuri
Shndërroni kontaktet në klientë – çertifikohuni nga trajneri gjerman!

Shndërroni kontaktet në klientë – çertifikohuni nga trajneri gjerman!

Denis Gafuri
Kurse 63 euro, përfito mundësinë e investimit në vetvete

Kurse 63 euro, përfito mundësinë e investimit në vetvete

Denis Gafuri
Zbritje 100 euro në tri trajnime nga Jungle!

Zbritje 100 euro në tri trajnime nga Jungle!

Jungle
Në shtator fillon trajnimi ku rroga mbërrin deri 1000 euro – regjistrohu tani duke përfituar zbritje nga Telegrafi Deals

Në shtator fillon trajnimi ku rroga mbërrin deri 1000 euro – regjistrohu tani duke përfituar zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnime
U hap regjistrimi për trajnimin Project Management – nga Telegrafi Deals i keni 100 EURO ZBRITJE me këtë kupon

U hap regjistrimi për trajnimin Project Management – nga Telegrafi Deals i keni 100 EURO ZBRITJE me këtë kupon

Jungle
Masterizo performancën me PSS

Masterizo performancën me PSS

Denis Gafuri
Ky kurs në zbritje me Telegrafi Deals është i dizajnuar t’ju bëjë të bindshëm dhe me ndikim në sektorin e Shitjes

Ky kurs në zbritje me Telegrafi Deals është i dizajnuar t’ju bëjë të bindshëm dhe me ndikim në sektorin e Shitjes

Trajnime
100 euro zbritje në kursin që garanton punësimin me mbi 500 euro rrogë

100 euro zbritje në kursin që garanton punësimin me mbi 500 euro rrogë

Jungle
Trajnohu për Social Media Manager me 30% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnohu për Social Media Manager me 30% zbritje nga Telegrafi Deals

Trajnime