LAJMI I FUNDIT:

Modë

Stil, funksionalitet dhe zbritje – ofertat në Telegrafi Deals nuk kanë të ndalur

Stil, funksionalitet dhe zbritje – ofertat në Telegrafi Deals nuk kanë të ndalur

Melodia Px
Shfrytëzo ofertën – blej me zbritje maicën në Telegrafi Deals

Shfrytëzo ofertën – blej me zbritje maicën në Telegrafi Deals

Melodia Px
Syze Hugo Boss ekskluzivisht me zbritje në Telegrafi Deals

Syze Hugo Boss ekskluzivisht me zbritje në Telegrafi Deals

Gjirafa Mall
Edhe mirë edhe lirë – atlete Puma me zbritje në Telegrafi Deals

Edhe mirë edhe lirë – atlete Puma me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Atlete Adidas për fëmijë me zbritje në Telegrafi Deals

Atlete Adidas për fëmijë me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Të përshtatshme për çdo rast – atletet Adidas për meshkuj me zbritje në Telegrafi Deals

Të përshtatshme për çdo rast – atletet Adidas për meshkuj me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Ku ka më mirë se sa t’i blesh me zbritje atletet Adidas – kjo të ofrohet vetëm në Telegrafi Deals

Ku ka më mirë se sa t’i blesh me zbritje atletet Adidas – kjo të ofrohet vetëm në Telegrafi Deals

Melodia Px
Hellanket Nike – stil, rehati dhe performancë në çdo aktivitet!

Hellanket Nike – stil, rehati dhe performancë në çdo aktivitet!

Melodia Px
Është koha t’i blini lopatat e ujit me zbritje në Telegrafi Deals

Është koha t’i blini lopatat e ujit me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Këmbët tuaja do përjetojnë rehati si asnjë herë më parë me sandalet Hi-Tec

Këmbët tuaja do përjetojnë rehati si asnjë herë më parë me sandalet Hi-Tec

Melodia Px
Vishu me stil dhe blije maicën me zbritje në Telegrafi Deals

Vishu me stil dhe blije maicën me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Shfrytëzoji ditët e fundit të verës dhe zbritjen në Telegrafi Deals për t’i zotëruar bikinit perfekte

Shfrytëzoji ditët e fundit të verës dhe zbritjen në Telegrafi Deals për t’i zotëruar bikinit perfekte

Melodia Px
Për djemtë që luajnë futboll këto atlete janë krejt çka ju duhen

Për djemtë që luajnë futboll këto atlete janë krejt çka ju duhen

Melodia Px
Të gjitha gratë duhet të kenë një maicë Nike në dollapin e tyre – gjejeni me zbritje në Telegrafi Deals

Të gjitha gratë duhet të kenë një maicë Nike në dollapin e tyre – gjejeni me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Këpucë të rehatshme dhe me zbritje – ku tjetër veç në Telegrafi Deals

Këpucë të rehatshme dhe me zbritje – ku tjetër veç në Telegrafi Deals

Melodia Px
Ekskluzivisht në Telegrafi Deals – syzet e Diellit Dolce & Gabbana me 10% Zbritje

Ekskluzivisht në Telegrafi Deals – syzet e Diellit Dolce & Gabbana me 10% Zbritje

Gjirafa Mall
Aventurat nuk kanë kufi me atletet Nike Flex Runner – tash me zbritje në Telegrafi Deals!

Aventurat nuk kanë kufi me atletet Nike Flex Runner – tash me zbritje në Telegrafi Deals!

Melodia Px
Maicë e mirë dhe e lirë veç në Telegrafi Deals

Maicë e mirë dhe e lirë veç në Telegrafi Deals

Melodia Px
Çantë Nike për fëmijë – tashmë me zbritje në Telegrafi Deals

Çantë Nike për fëmijë – tashmë me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Këmbët tuaja kanë nevojë për sandalet Hi-Tec – merrni me zbritje në Telegrafi Deals

Këmbët tuaja kanë nevojë për sandalet Hi-Tec – merrni me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Gratë aktive zgjedhin atletet Martes – po ti?

Gratë aktive zgjedhin atletet Martes – po ti?

Melodia Px
Maica që i duhet secilës grua për kryerjen e aktiviteteve fizike vjen me zbritje në Telegrafi Deals

Maica që i duhet secilës grua për kryerjen e aktiviteteve fizike vjen me zbritje në Telegrafi Deals

Melodia Px
Këto janë këpucët që do t’ju japin stil dhe rehati në pushimet verore!

Këto janë këpucët që do t’ju japin stil dhe rehati në pushimet verore!

Melodia Px
Prindër s’keni pse shqetësoheni më – syzet optike Puma vijnë me 10% zbritje në Telegrafi Deals

Prindër s’keni pse shqetësoheni më – syzet optike Puma vijnë me 10% zbritje në Telegrafi Deals

Gjirafa Mall