LAJMI I FUNDIT:

Papuçe që t’flen kama n’to- Porositni me zbritje në Telegrafi Deals

Papuçe që t’flen kama n’to- Porositni me zbritje në Telegrafi Deals

Thuaj lamtumirë shputave që dhembin, këto papuçe të buta shtëpiake i mbajnë këmbët tuaja më të relaksuara se kurrë

Të krijuara me saktësi, papuçet ideale nga Melodia Px ripërcaktojnë rehatinë dhe qëndrueshmërinë. Në dispozicion janë ngjyra bezhë, kafe e mbyllët dhe e zezë.

Papuçet i gjeni me zbritje në Telegrafi Deals për vetëm 19,95€, mjafton të shfrytëzoni kodin Melodiaparis24

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals

Më shumë