LAJMI I FUNDIT:

A don mu dok zojë për bajram?

A don mu dok zojë për bajram?

Ndjehu elegante dhe komode në të njëjtën kohë me kompletet më të reja nga Melodia Px, të përshtatshme për çdo stinë. 

Ky komplet ngjyrë krem nuk ka të bëjë vetëm me tendencat e fundit por ka të bëjë me përmirësimin e veçorive tuaja unike duke ju bërë të ndiheni si versioni më i mirë i vetes.

Kur vishni këto rroba, nuk keni veshur vetëm një set kompleteje, por e keni fuqizuar dukjen tuaj.

Porosit online pa menduar dy herë, duke përfituar nga zbritja që ju ofron kodi Melodiaparis24 nga 79,95€ në vetëm  49,95€.

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals

Më shumë