LAJMI I FUNDIT:

Teknologji

Fotot e rreme të vajzave të reja të zhveshura – të krijuara me Inteligjencën Artificiale – tronditin një qytet të vogël spanjoll

Fotot e rreme të vajzave të reja të zhveshura – të krijuara me Inteligjencën Artificiale – tronditin një qytet të vogël spanjoll

Teknologji
Nëse je tip sportiv edhe don me u dok ‘cool’ merre orën Hama Fit Watch me 20% zbritje në Telegrafi Delas

Nëse je tip sportiv edhe don me u dok ‘cool’ merre orën Hama Fit Watch me 20% zbritje në Telegrafi Delas

Gjirafa Mall
Përjeto muzikën e preferuar si asnjëherë më parë – blej me zbritje autoparlantin SBOX

Përjeto muzikën e preferuar si asnjëherë më parë – blej me zbritje autoparlantin SBOX

Gjirafa Mall
A po kërkon karikues të shpejtë dhe pa kabllo? Ne kemi zgjidhjen për ju

A po kërkon karikues të shpejtë dhe pa kabllo? Ne kemi zgjidhjen për ju

Gjirafa Mall
Fitoren e ke në gishta me tastierën White Shark Shinobi

Fitoren e ke në gishta me tastierën White Shark Shinobi

Gjirafa Mall
Për maraklitë e fotografive ky tripod është krejt çka ju duhet

Për maraklitë e fotografive ky tripod është krejt çka ju duhet

Gjirafa Mall
Kurrë se keni pasur më lehtë të ushtroni në shtëpi – kapni ofertën në këtë shirit vrapimi

Kurrë se keni pasur më lehtë të ushtroni në shtëpi – kapni ofertën në këtë shirit vrapimi

Gjirafa Mall
Këto janë disa nga arsyet pse duhet të zëvendësoni laptopin me tablet gjatë takimeve dhe prezantimeve të rëndësishme

Këto janë disa nga arsyet pse duhet të zëvendësoni laptopin me tablet gjatë takimeve dhe prezantimeve të rëndësishme

Gjirafa50
Procesori i këtij laptopi ka teknologjinë Hyper-threading  dhe ju mund ta gjeni me zbritje

Procesori i këtij laptopi ka teknologjinë Hyper-threading dhe ju mund ta gjeni me zbritje

Gjirafa50
Me dizajn unik për persona djathtakë ky maus ka edhe opsion për ruajtjen e baterisë

Me dizajn unik për persona djathtakë ky maus ka edhe opsion për ruajtjen e baterisë

Gjirafa50
Për meraklinjët e online gaming – tani mund t’i gjeni kufjet ideale me mikrofon!

Për meraklinjët e online gaming – tani mund t’i gjeni kufjet ideale me mikrofon!

Gjirafa50
Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë më shumë se 8 orë këtë laptop mund ta merrni me zbritje

Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë më shumë se 8 orë këtë laptop mund ta merrni me zbritje

Gjirafa50
Maus dhe tastierë pa kabllo dhe më pak se 25 euro – mundësi që nuk duhet lëshuar!

Maus dhe tastierë pa kabllo dhe më pak se 25 euro – mundësi që nuk duhet lëshuar!

Gjirafa50
Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë me orë, këtë laptop e gjeni me zbritje!

Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë me orë, këtë laptop e gjeni me zbritje!

Gjirafa50
Radio dhe muzikë me vete – ky altoparlant është ideal për udhëtim ose piknik

Radio dhe muzikë me vete – ky altoparlant është ideal për udhëtim ose piknik

Gjirafa50
Me funksion që sjell pamjet më të qarta edhe në skajet më të errëta – në këtë monitor loja përjetohet ndryshe!

Me funksion që sjell pamjet më të qarta edhe në skajet më të errëta – në këtë monitor loja përjetohet ndryshe!

Gjirafa50
Kontrolloje krejt shtëpinë vetëm me një pajisje

Kontrolloje krejt shtëpinë vetëm me një pajisje

Gjirafa50
Dëgjoni edhe detajet më të vogla gjatë lojës me këta altoparlantë

Dëgjoni edhe detajet më të vogla gjatë lojës me këta altoparlantë

Gjirafa50
Përjeto lojën në një nivel tjetër me këto kufje me mikrofon

Përjeto lojën në një nivel tjetër me këto kufje me mikrofon

Gjirafa50
Shmek e internet – të dyja i ke me këtë orë!

Shmek e internet – të dyja i ke me këtë orë!

Gjirafa50
Set maus dhe tastierë për vetëm 15.50 euro, veç me Telegrafi Deals!

Set maus dhe tastierë për vetëm 15.50 euro, veç me Telegrafi Deals!

Gjirafa50
Monitoron gjumin dhe shëndetin e gjithashtu njofton për thirrje – kjo orë është rezistente edhe ndaj ujit!

Monitoron gjumin dhe shëndetin e gjithashtu njofton për thirrje – kjo orë është rezistente edhe ndaj ujit!

eGjeta
Praktike dhe moderne – këto dëgjuese janë perfekte për ju!

Praktike dhe moderne – këto dëgjuese janë perfekte për ju!

eGjeta
Shpejtësinë dhe ndjesinë që kërkoni në online gaming e përjetoni me këtë maus

Shpejtësinë dhe ndjesinë që kërkoni në online gaming e përjetoni me këtë maus

eGjeta