Historia e çajit është e vjetër dhe komplekse, duke u përhapur nëpër kultura të shumta përgjatë mijëra viteve.

Shpesh teoritë e origjinës së çajit janë të natyrës mbretërore dhe çaji LOYD është pikërisht kështu, një shije e vërtetë mbretërore.

Një produkt me cilësinë më të lartë ku përveç shijes mahnitëse, në tregun tonë mund të gjeni lloje nga më të ndryshmet duke filluar nga ato klasiket si kamomili deri te mikset e përbërësve unik, kombinimi i të cilëve rezulton në aroma dhe shije që nuk keni provuar kurrë më parë.

Prodhimi i çajit edhe sot e kësaj dite kërkon njohuri, përvojë dhe durim të jashtëzakonshëm. Sekreti te shija varet nga koha e korrjes dhe metoda e përpunimit të gjetheve dhe Loyd mund të themi pa asnjë dyshim se është ekspert në këtë fushë.

Ky brend është krijuar bazuar në pasion dhe bashkëpunim me legjendën e shtëpisë së çajit londinez Thompson Lloyd & Eward që nga viti 1760.

Marka LOYD është një markë inovative, që i përgjigjet me padurim tendencave të konsumatorëve. Përbërjet e shkëlqyeshme të aromave merren kryesisht përmes përdorimit të lëndëve të para të zgjedhura me cilësi të lartë gjë që e bën atë një produkt të shkëlqyer.

Çaji i futur në piramida, falë kësaj forme tredimensionale lejon përdorimin e gjetheve të gjata të çajit, dhe gjithashtu nuk kufizon hyrjen në ujë, falë të cilit lirohet një shije e vërtetë dhe shumë e thellë.

Përfundimisht mund të themi se Loyd është një shije magjike në gotën tuaj.

Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare në Facebook.

Artikull i sponsoruar